Brianna i zaglavljen prsten

Da li vam se nekad dogodilo da vam je zaglavio prsten na prstu? Vrlo vjerojatno ste pokušali sve, od sapuna, ulja i sličnih tehnika pa ste se nekako teškom mukom, uspjeli osloboditi.

U sličnoj situaciji se našla i jedna djevojka, po imenu Brianna, koja je na svom TikToku objavila priču sa zaglavljenim prstenom, nazivajući je pravim hororom.
U objavi vidimo kako je iskušala sve provjerene metode, od natapanja prsta u ledenu vodu, tehnike s koncem, držanja ruke u zraku kako bi se smanjila oteklina, no ništa nije pomoglo.

 

@briannap31 Top 5 worst days..watch till end #fyp #foryoupage #foryou #badday #finger #dontflop #ouch #help ♬ Bad Day - Daniel Aubeck

 

Konačno je odlučila potražiti pomoć i prvo što joj je palo na pamet, bio je odlazak u liječničku ordinaciju, dok joj je prst izgledao natečeno kao buhtla iz pekare. Tek je u trećoj liječničkoj ordinaciji uspjela skinuti prsten.

„Ja sam slobodna“, napisala je ona na fotografiju svoje ruke bez nakita, nakon dugih pet dana koje je provela pitajući se što će napraviti sa svime. 

U komentarima joj se javio jedan zlatar, koji je rekao da se u njegovoj radnji prstenje uvijek reže besplatno.

No, ljudima nije bilo jasno kako se to Brianni uopće dogodilo, da joj je prsten zaglavio.

„Pila sam noć prije“, priznala je ona u komentarima ispod objave koja je pregledana više od milijun puta. 

Naravno, dok je čovjek u alkoholiziranom stanju, mogu se dogoditi svakakve nezgode, a na teži način je to naučila i Brianna.

zaglavljen prsten natečen prst zbog prstena

Još vijesti