Ljubomorna djevojka provjerava dečka

Nakon što su Taylor Swift i Joe Alwyn prekinuli, među curama na TikToku počela je kružiti vrlo bizarna teorija.

Navodno dečkima čije ime započinje sa slovom „J“, ne biste trebale vjerovati. Prema teoriji urbanog rječnika, to su dečki s kojima ne želite u vezu, jer su vrlo toksični.

„'J tipovi' su muškarci kojih se želite kloniti u vezi. Imaju osobine poput problema s ljutnjom, varanjem, ignoriranjem, usmjerenošću na sebe i ne pokazuju emocije. Mogu se ponašati kao da im je jako stalo. 'J dečki' će te koristiti dok mogu, a kad im više ne budeš korisna, onda će samo otići“, stoji još u definiciji urbanog rječnika.

 

@dearmedia Soooo we all had a bad experience with a “J” name guy? 🫠 #jnames #jname #redflags #datingredflags #badguy #ilysm #podcastclips ♬ Vixen (Instrumental) - The Young Ebenezers

Blogerica Kenzie Elizabeth u svom podcastu „I Love You So Much“ jedna je od brojnih koja se sa svojom gošćom dotaknula ove teme. Na TikToku hasthatog #jnames broji više od 100 milijuna pregleda, gdje cure dijele svoja iskustva i slažu se oko istog. 

„Ovo je univerzalna stvar koju treba približiti masama. Najgori dečki s kojima sam hodala imali su imena koja započinju sa slovom J“, rekla je Kenzie u svojem podcastu.

Jedna cura na TikToku još je 2019. demonstrativno poderala papir na kojim je velikim slovima ispisano ime „J“.

@xoxo.lyssa2 Don’t do it #foryou #foryoupage #fyp #jnames ♬ original sound - syd erin

Da tim dečkima ne treba vjerovati potvrdila je i jedna 93-godišnja baka koja aktivno koristi TikTok i broji preko 9 milijuna sljedbenika. Ona je također, među ostalim, upozorila cure da ne petljaju s frajerima čije ime počinje na slovo „J“. Doduše, rekla je da ne trebamo vjerovati ni onima koji lažu o svojoj visini ili koji su rođeni u vodenom horoskopskom znaku (rak, škorpion ili ribe).

 

@grandma_droniak Replying to @owlchemisttarot let me know if i forgot any in the comments #redflags #grandma #exboyfriend #meow #watersigns #watersign #jnames #golf #golftiktok #golfer #datingadvice ♬ original sound - grandma_droniak

 

Može li ova teorija biti stvarno istinita? Prema statističkim podacima američkih službi za socijalno osiguranje, među 10 najpopularnijih muških imena u posljednjih 100 godina našla su se imena James, John i Joseph. James je na prvom mjestu, John na trećem, a Joseph na osmom mjestu. Dakle, statistički je vjerojatnije da će cure izlaziti s nekim čije ime započinje sa slovom „J“ i da će se razočarati, kad je očito da u SAD-u ima tako puno Jamesa, Johna i Josepha.

Jeste li vi imale loših iskustava s dečkima čija imena počinju sa slovom "J"?

Ukupno glasova:

dečko čije ime započinje sa slovom J J teorija imena dečki s imenom na J dečki kojima ne treba vjerovati J teorija prvo slovo muškog imena na J

Još vijesti