Mimi i njezin bivši

Svi mi manje-više znamo kako to ide s propalim vezama i bivšima. Jednom kad prekinete pa nije baš da ćete se nalaziti na kavama i nastaviti druženje.

No, jedna cura i njezin bivši dečko postali su pravi hit na TikToku. Naime, sedam mjeseci nakon što su prekinuli, otišli su na zajedničko putovanje na Bali u Indoneziji, a video u kojem TikTokerica Mimi pokazuje sebe i svojeg bivšeg kako kreću na put, skupio je više od 38 milijuna pregleda.

 

@documentwithmi The game of footsies was interesting 🫣 #tiktoxic #iwantarefund ♬ original sound - deffonotcami

 

Vjerojatno sad podižete obrve i pitate se zašto ovo dvoje to radi. Pa odgovor je sljedeći: rezervirali su putovanje još prošle godine i to bez mogućnosti povrata novca. Ni jedan nije htio popustiti drugome i tako su se oboje našli na letu za Indoneziju.

@documentwithmi Replying to @Annie ♬ original sound - Mimi

Na Baliju ih je dočekala vila samo s jednom spavaćom sobom, a Mimi je pokazala bivšeg kako nezadovoljno izgleda kad je shvatio da će morati spavati na kauču.

Mimi je kasnije podijelila podosta objava s ovog prekrasnog mjesta, a u kojem je pokazala kako se ona i njezin bivši dečko baš ugodno druže.

 

@documentwithmi Replying to @Kynlee Dahl what happens in Bali stays in Bali ? #balivlog #balitravel ♬ original sound - Mimi

Tko zna, možda ih ovo putovanje opet zbliži pa sljedeći TikTok bude na temu njihove priče o pomirbi i obnovi veze. Tako barem slute mnogi Mimini pratitelji, sudeći po komentarima koje su ostavili.

TikTokerica Mimi na romantičnom putovanju s bivšim zajedničko putovanje s bivšim

Još vijesti