Vrag nosi Pradu

Radno mjesto koje je postalo ozloglašeno zbog filma „Vrag nosi Pradu“, sada je otvoreno.

Ovo je idealna prilika za sve ljubitelje mode, strastvenih prema digitalnim medijima i sadržaju, jer legendarna urednica Voguea Anna Wintour traži novu pomoćnicu.

 

 

Baš poput Andy Sachs koju je u kultnom filmu utjelovila Anne Hathaway, tako će i na ovom radnom mjestu novi zaposlenik ili zaposlenica morati upravljati kalendarom, sastancima, pozivima, događajima i angažmanima urednice najprestižnijeg modnog časopisa na svijetu.

U oglasu za posao stoji kako kandidat mora imati fakultetsku diplomu te jednu do dvije godine radnog iskustva na sličnim poslovima, gdje je obavljao poslove vezano uz „administrativnu podršku, idealno u industriji digitalnih medija, sadržaja ili izdavaštva“.

Mjesto rada, odnosno ured je u Svjetskom trgovačkom centru u New Yorku, a plaća se kreće između 60 i 80 tisuća dolara. Od kandidata se očekuje da bude „samouvjeren, entuzijastičan i emocionalno inteligentan te odličan komunikator i suradnik koji je orijentiran na rješenja“.

 

 

Ljudi se već na društvenim mrežama šale kako je ovo posao iz noćne more, jer svi znaju da je filmski lik Mirande Priestly, nemilosrdne urednice Voguea, nadahnut zapravo pravom Annom Wintour.

O liku, djelu i karakteru Anne Wintour kruže svakakve, ne baš lijepe priče. Navodno ona odbija ući u dizalo s ostalim zaposlenicima. Ako vidite Annu kako hoda prema dizalu, očekuje se da ćete izaći, a ako se baš nađete u liftu s njom i niže ste rangirani zaposlenik, nikako ne smijete dosađivati započinjanjem razgovora i slično.

anna wintour traži pomoćnicu anna wintoour traži asistenticu svjetski trgovački centar u new yorku posao iz noćne more asistent urednice voguea Vrag nosi Pradu anne hathaway kao andy sachs

Još vijesti