Jayden i baka Kim

Znate za onu poslovicu: „zrno do zrna pogača, kamen do kamena palača“? E pa čini se tako da i novčić do novčića može na kraju biti – maturalna haljina.

Jedna je baka počela skupljati sitniše otkako je njezina unuka upisala srednju školu. U četiri godine skupila je mnoštvo kovanica s kojima je na kraju njezina unuka mogla kupiti predivnu haljinu za maturalnu večer.

 

@luvjaydens

get a grandma like mine🥰

♬ Originalton - 🎼🎧🎼

 

Srednjoškolka Jayden postala je viralna na TikToku nakon što je podijelila kako je njezina draga baka Kim godinama štedjela sitniš kako bi joj pomogla na kraju srednje škole sa maturalnom haljinom.

„Nabavite si baku poput moje“, stoji u opisu videa koji je pregledan više od 31 milijun puta.

U objavi vidimo unuku i baku kako su odnijele hrpu kovanica u banku, kako bi ih zamijenile za normalnu gotovinu.

@luvjaydens Replying to @jdot2_crazy ♬ original sound - jayden

Baka je tijekom četiri godine uspjela prikupiti 357,93 dolara. Kako je unuka otkrila, banka je uzela 5% od toga iznosa te su na kraju iz banke odnijele 340 dolara, što je bilo više nego dovoljno za kupnju haljine.

Baka Kim nije niti znala da je unuka snima i da će sve objaviti na TikToku. Kad je saznala, poslala je unuci poruku.

„Navodno si me napravila slavnom na TikToku“, napisala je baka u poruci i poručila unuci da je voli.

Jayden je pokazala kakvu je krasnu maturalnu haljinu kupila. Izgledala je predivno zahvaljujući baki koja je o tom velikom danu počela razmišljati odmah čim je unuka krenula u srednju školu. 

 

@luvjaydens the best part was leaving and going to applebees #prom ♬ son original - tswiftmusic

 

baka godinama skupljala novac za unuku baka skupljala novac za maturalnu haljinu baka kim i unuka Jayden unuka Jayden i baka kim baka i unuka

Još vijesti