Galerija Amina Efendić Amina Efendić - 2 Amina Efendić - 4 +4 Amina Efendić - 5

Amina Efendić ima uvijek tako dobre fotke na Instagramu, a sada je s posljednjom objavom totalno oduševila sve ljubitelje serije „Prijatelji“. Išla je rekreirati scene iz serija i evo kako joj je uspjelo.

„Prijatelji“ će uvijek biti aktualna serija. Iako je snimanje završilo već odavno i neće biti novih epizoda, uvijek će ih ljudi gledati iznova i sve generacije znaju za nju i njene likove. Svatko ima svog favorita među glavnim likovima, a influencerica Amina Efendić je sada otkrila da bi u njenom slučaju to mogla biti Rachel.

Friends KVIZ: Koji si ti lik iz serije „Prijatelji“? Odgovori na pitanja i saznaj tko najbolje opisuje tvoj karakter

Rekreirala je neke fotografije i scene sa snimanja serije i iz serije, a potrudila se da to bude što više vjerodostojno. Glavni lik na svima je upravo Rachel. Tako je rekreirala i odjevne kombinacije, poze i same scene. Odabrala je četiri scene – a evo kako ih je odradila.

 

 

Naravno da ne mogu biti identične, ali to je to. Skinula je Rachel! U komentarima vlada opće oduševljenje – i idejom i načinom na koji ju je realizirala. Ovakve se stvari čine lagane dok ih sama ne pokušaš napraviti jer tek tada vidiš da zahtjeva puno truda, vremena i čak i tada ne ispadne onako kako si zamislila. Obožavamo ove fotke. Kako se tebi sviđaju? Misliš li da ih je Amina pogodila i dobro rekreirala?

Je li Amina dobro rekreirala fotke?

Ukupno glasova:

Riđi i šljokice Svi žele njene šljokice jer sjaje do svemira: Domaća influencerica dobiva zahtjeve da ih počne prodavati

Amina Efendić prijatelji serija rekreirala fotke rachel iz prijatelja influencerica pozirala kao rachel

Još vijesti