Cura i dečko u zimi

On se tebi sviđa i želiš nešto više, ali ne možeš dokučiti što on misli i kako se on osjeća? Sviđaš li se i ti njemu dovoljno da želi nešto više ili je zapravo samo drag prema tebi jer te vidi kao prijateljicu?

Nekada nam se čini da je nemoguće dokučiti dečke. Kako pročitati njegove namjere i saznati koliko mu se sviđaš i na koji način? Najbolji način za dobiti odgovor je da ga direktno pitaš. Da, možda ćeš se osjećati malo glupo ako ti kaže da mu se sviđaš samo kao prijateljica, ali barem ćeš znati na čemu si. Nekada treba skupiti hrabrosti i postaviti pitanje koje se bojimo pitati. Ako zbog ničeg drugog, onda samo da sebi u glavi napravimo mir i raščistimo situaciju. Ukoliko ti je to ipak preveliki stres i nema šanse da ga direktno pitaš, onda pokušaj pročitati njegovo ponašanje. Riješi kviz u nastavku, reci nam kako reagira u pojedinim situacijama i dat ćemo ti odgovor na pitanje gleda li te kao prijateljicu ili mu se sviđaš malo više i na malo drugačiji način.

 

 

 

Poljubac KVIZ: Koji je razlog zašto još uvijek nemaš dečka?

Zgodna djevojka KVIZ: Koji si tip bivše cure?

kviz test zabava ljubavni kviz sviđaš li mu se gleda li te kao prijateljicu ili nešto više koliko mu se sviđaš imaš li šanse s njim

Još vijesti