Kupovanje sladoleda

Ovo smo ljeto doživjeli poskupljenje omiljene poslastice-sladoleda. No, to nas neće spriječiti da si priuštimo slatki ledeni desert u toplim ljetnim danima.

I kad se nađemo ispred slastičarne, pred prodavačicom ili prodavačem, koji nas pitaju kakvu ćemo kuglicu odabrati, najčešće ne znamo što bismo ili pak igramo na sigurno svaki puta i odaberemo isto.

No ponekad treba isprobati i nove stvari, a astrologija će vam olakšati vaš sljedeći odabir, tako što će vam otkriti koji je to okus koji biste trebali isprobati ovog ljeta.

Ovan

Vi ste poznati kao prirodni vođa i ne bojite se isprobavati nove stvari. Cijenite originalnost i svemu dajete priliku, zato ćete ovo ljeto htjeti isprobati drugačiji sladoled. Predlažemo vam sladoled od zelenog čaja ili sladoled od mente. Zelena boja djelovat će uostalom vrlo umirujuće na vaš uvijek užareni temperament. 

Bik

Bikovi su najveći hedonisti Zodijaka pa vama treba nešto što je bogato, kremasto i ukusno. Sladoled od rafaella zadovoljit će prvo vaše osjetilo vida, jer ste vi ipak esteta i jedete samo ono što je oku ugodno. Ta divna bijela kokos krema podsjeća vas na „old money“ stil, a kad ga probate – doživjet ćete pravu rapsodiju okusa.

Blizanci

Za razigrani i energičan Blizanački karakter treba nešto osvježavajuće i voćno, nešto što će vas umiriti. Stoga odaberite sladoled od manga. Ne samo što će vam biti fin, nego ćete se kao dijete veseliti toj divnoj žuto-narančastoj boji. Čak i ako ste i ljetos na kontinentu, ovaj će vas sladoled barem na trenutak odvesti na neke daleke i egzotične destinacije.

Rak

Rakovi su najbrižniji ljudi Zodijaka, s velikim srcem i na koje uvijek možemo računati. Zato što ste uvijek tako dobri, nemojte čekati Djeda Mraza, Božić ili sljedeći rođendan da budete nagrađeni, već se počastite i razmazite kuglicom sladoleda s okusom Nutelle.

Lav

Za kralja Zodijaka samo najskuplje! Kako se volite prepustiti životnim zadovoljstvima i cijenite fine stvari u životu, ovo biste ljeto trebali isprobati sladoled od tartufa. No, kako ga nema baš svugdje u ponudi, bit će dobar i sladoled od karamele. Zašto karamela? Pa kraljevi Zodijaka instinktivno su privučeni zlatnom bojom, a oduševit će vas i bogatstvo okusa.

Djevica

Radoholičarske Djevice ne miruju ni preko ljeta pa tako čak i na odmoru imaju tisuću ideja koje žele provesti u djelo. Da bi ostale tako energične, Djevice popiju najviše kave. Pa kad već volite tako okuse i mirise tog kofeinskog pića, zašto ovo ljeto ne biste isprobali i sladoled od kave?

Vaga

Vage su neodlučne i teško im se u životu odlučiti za samo jednu stvar. Tako je i sa kuglicom sladoleda. Zato ćemo vam olakšati mi i sugerirati da sljedeći puta naručite cheesecake sladoled. Tako ćete sa samo jednom kuglicom moći uživati u više pomiješanih okusa maline, jagode, šumskog voća i amarene.

Ljetni godišnji odmor Idealan godišnji odmor za svaki horoskopski znak: Kamo biste trebali otputovati ovo ljeto?

Škorpion

Vi ste najtajanstveniji i najintenzivniji znak Zodijaka. Grozite se sladunjavosti u životu pa tako i u hrani. Vama treba nešto intenzivno i gorko. Vaše će okusne pupoljke najviše zadovoljiti tamna čokolada.

Strijelac

Vaša ekstrovertirana priroda privlači ljude različitih profila i karaktera. No, s vremena na vrijeme trebate se i vi opustiti malo od životnih avantura i pustolovina. U tome će vam pomoći sladoled od lavande. Uživat ćete u umirujućim cvjetnim notama. Ako već nema sladoleda od lavande, umirujući efekt bi na vas mogli imati boja i okus zelene jabuke.

Jarac

Jarci vole sve ono što je provjereno i sigurno, zato će među njihovim omiljenim okusima biti oni klasični. Kako ne biste i ovo ljeto proveli uzimajući stalno čokoladu ili vaniliju, sugeriramo da ove sezone uživate u stracciatelli, u sladoledu od vrhnja, obogaćenom komadićima gorke čokolade. Tako jednostavni, a tako moćni okusi.

Vodenjak

Vi ste jedan od najvećih ekscentrika Zodijaka, s uvijek originalnim idejama. Privlači vas sve ono što je drugačije. U moru bogate ponude sladoleda, znamo da će vam za oko zapeti „plavo nebo“ ili „bubble gum“. U nekim ga zemljama zbog intenzivne plave boje nazivaju i „štrumpf-sladoledom“.

Ribe

Skupa s Rakovima, Ribe spadaju u jedne od najemotivnijih znakova Zodijaka. Sanjivim i maštovitim Ribama, sladoled ne samo da mora biti ukusan, već mora biti i lijep. Ovo će vas ljeto svakako okusom i izgledom razveseliti sladoled od trešnje.

 

 

kuglica sladoleda poskupila Horoskop

Još vijesti