Roštiljanje

Nakon uskršnjih praznika, jedva smo dočekali produljeni prvomajski vikend.

Ako još ne znate što biste sa sobom u naredna slobodna tri dana i kako ih iskoristiti, donosimo vam ideje gdje i kako provesti Prvi maj.

Ovan

Vi u životu volite akciju. Stoga bi bilo najbolje da se ovog produljenog vikenda uputite negdje u divljinu sa šatorom, vrećama za spavanje i da kampirate u prirodi. Kako Ovnovi moraju biti uvijek u pokretu, vama je najbolji odmor upravo aktivan odmor.

Bik

Kako biste dobro napunili baterije za sve izazove koji vas očekuju tijekom svibnja, iskoristite ova tri dana u nekom spa resortu. Ako već nemate mogućnosti za to, napravite spa i wellnes kod kuće. Dobro se naspavajte i razmazite sva svoja osjetila mirisnim kupkama, kremama i uljima.

Blizanci

Otiđite na neki jednodnevni izlet, bilo u obližnji grad ili susjednu državu. Kako ste društveni i volite istraživati nova mjesta, mini putovanje je odličan odmor za vas. Moći ćete se fotkati na novim mjestima i imati super objave za društvene mreže.

Rak

Za vas je idealno da Prvi maj provedete s članovima obitelji, s kojima ne stignete provoditi previše vremena u toku radnog tjedna uslijed svih obveza i prenatrpanog rasporeda koji imate. Napravite roštilj, sunčajte se, razgovarajte i zabavljajte se. Ako možda imate još kakvu vikendicu za bijeg, bit će to idealno za sve Rakove i Račice.

Lav

Kao kraljevima horoskopa, Lavovima uvijek treba barem mala doza luksuza kako bi bili sretni i ispunjeni. Počastite se odlaskom u neki dobar restoran, naručite delicije, okinite par selfija za storije kako bi vaša ekipa vidjela kako se zabavljate.

Djevica

Najradišnijim od svih znakova horoskopa treba mir kako bi se regenerirali psihički i fizički. Ako možete, provedite produljeni vikend negdje daleko od civilizacije i buke. Možda ne bi bilo loše da odete u svoju vikendicu ili da iznajmite kakvu kućicu za odmor u prirodi.

Vaga

Kako su vage društvena bića, njima će dobar odmor predstavljati izlazak među ljude. Prošećite prijepodne gradskom špicom i pokažite svoje najbolje proljetne outfite. Javite se za kavu dragim ljudima koje dugo niste vidjeli, a na večer se zabavite u izlascima s prijateljima.

Škorpion

Volite izazove, stoga začinite ovaj produljeni vikend nekim uzbudljivim aktivnostima. Posjetite kakav adrenalinski park, odite na rafting ili ako imate strahopoštovanje prema visinama, uputite se na zipline.

Strijelac

Strijelci su ljudi koji su uvijek spremni za avanture. Stoga biste se ovog produljenog vikenda mogli uputiti na izlet biciklom. Uzmite svoj bicikl ili ga posudite ili iznajmite, pripremite plan i rutu i krenite na izlet, gdje ćete moći uživati u ljepotama prirode ili otkriti neke stvari koje nikad ne biste vidjeli da tu prolazite primjerice autom.

Jarac

Kako je Jarac zemljani znak, trebali biste odabrati odmor negdje u prirodi. Jarci su po prirodi ambiciozni ljudi, koji uvijek streme višem. Zašto ne biste ono što je u vašoj prirodi iskoristili za uspon na planinske vrhove. Stoga je za vas idealna opcija da prvomajski vikend provedete planinareći.

Vodenjak

Kako ste izrazito društveni, provedite produljeni vikend okruženi najboljim frendovima. Ako ima gdje kakvih lokalnih festivala ili događanja, nemojte propustiti to posjetiti. Npr, otiđite na prvomajski grah, a poslije se pravite da ste turist u vlastitom gradu i posjetite neke atrakcije pored kojih prolazite, a niste im nikad pridavali dovoljno pažnje.

Riba

Ribe su vodeni znak pa će se najbolje opustiti uz vodu. Odite na more, uživajte uz kakvu rijeku ili jezero. Mogli biste razmisliti i o posjeti bazenima ili kakvim toplicama gdje biste mogli uživati u jaccuzziju.

 

prvomajski horoskop kamo za prvi maj kamo za praznik rada horoskop za praznik rada ideje što za prvi maj horoskpo 1. svibnja što raditi za prvi maj ideje za produljeni vikend

Još vijesti