Kendall Jenner, Bella Hadid, Jenna Ortega

Maturalna večer je svakako jedna od najsvečanijih noći u životu, gdje imamo prilike zablistati u punom sjaju.

Naravno da tu večer želimo izgledati posebno, no što ako ni same još nismo sigurne kakvu haljinu odabrati? To su male slatke muke.

Srećom, tu je horoskop. 12 horoskopskih znakova općenito definira 12 različitih tipova osobnosti, a astrologija vam može dati prijedlog kakvu haljinu odabrati u skladu s vašom osobnošću.

Pogledajmo kakvi bi stil i estetika vaše maturalne haljine trebali biti na temelju vašeg horoskopskog znaka.

Ovan

Kao prvi znak Zodijaka, Ovnice u životu jurišaju hrabro naprijed. Tako da je za ovaj vatreni znak prikladna haljina s kojom će dospjeti u centar pozornosti. Nešto zadivljujuće, crveno i svjetlucavo, nešto što odiše samopouzdanjem – baš kao i vi, vatrene Ovnice. Možete posuditi ideju od Belle Hadid.

 

Bik

Pod vladavinom Venere, Bikovi cijene senzualne životne užitke, dok vas zemljani element čini opuštenima. Vi ste dakle savršeni spoj opuštenosti i glamura, stoga bi bilo najbolje da se odlučite za dugu lepršavu haljinu nude nijanse, u kojoj ćete izgledati poput grčke božice. Možda da se inspirirate Jennom Ortegom i haljinom u kojoj se ove godine pojavila na dodjeli Zlatnih globusa.

 

 

Blizanac

Blizanke su društvene i komunikativne pa će vam biti potrebna neka haljina, otvorena baš kao i vi. Kako su blizanci dupli znak, tako bi bilo super da i vi imate dvodjelnu haljinu, s kojom ćete biti u središtu plesnog podija. Inspirirajte se Zendayinim outfitom na prošlogodišnjim Oscarima.
 

 

 

Rak

Za naše emotivne Račice, potrebna je haljina koja će odisati romantikom. Odabir haljine suptilne nijanse, uz bogatu čipku ili volane, pokazat će vašu nježniju stranu i stvoriti dojam kao da ste upravo stigle iz neke bajke. Za vas bi bila idealna haljina kakvu je Ariana Grande nosila 2020. na dodjeli Grammyja.
 

 

 

Lav

Nitko ne voli svjetla reflektora toliko kao Lavice. Pošto su one kraljice među horoskopskim znakovima, a kraljice nose zlato, bilo bi najbolje da i na maturalnoj večeri zablistaju u nečem zlatnom s mnoštvo šljokica, u kojem će izgledati poput zvijezde s crvenog tepiha. Za vas bi bila super zlatna metalik haljina kakvu je britanska princeza Kate Middleton nosila na premijeri filma o Jamesu Bondu 2021.

 

 

Djevica

Perfekcionistički zemljani znak osjećat će se najbolje u nečem praktičnom. Stoga vam treba nešto šik, ali da nije opet prenametljivo. Možda da razmislite o kakvoj lepršavoj haljini A-kroja, koja pomalo odiše vintage stilom, nešto poput onog što je nosila Blake Lively. 

 

 

Vaga

Vage su jedan od horoskopskih znakova koje su poznate po istančanom modnom ukusu. Vaš je stil elegantan i profinjen, stoga bi i za maturalnu mogli odabrati nešto što će odisati bezvremenskom estetikom. Predlažemo vam nešto poput onoga što je Kim Kardashian posudila od pokojne Marilyn Monroe za prošlogodišnju Met Galu.

 

 

Škorpion

Škorpionke imaju pikantnu osobnost pa mogu obući haljinu odvažnijeg stila, s jačim izrezima ili tamnijim bojama, a najsigurniji odabir za njih je crna u kojoj će izgledati poput „femme fatale“. Možete odabrati nešto poput onoga što je Bella Hadid nosila na festivalu u Cannesu 2022.

 

 

Strijelac

Strijelčice su avanturističkog duha i nevjerojatno pozitivne energije pa bi takva trebala biti i njhova haljina te odisati vedrinom i radošću. Mislimo da bi za vas bila odlična haljina kakvu je Kendall Jenner nosila na festivalu u Cannesu 2019: upečatljiva ružičasta s mnoštvo volana.

 

 

Jarac

Cure u ovom horoskopskom znaku znaju kako izgledati nevjerojatno ženstveno, ali opet nikada vulgarno. Stoga će i njihova haljina biti upravo takva, u nekim zemljanim ili nježnim tonovima, a koja će odisati bezvremenskom elegancijom. Možda bi vas mogao inspirirati outfit glumice Anne de Armas. 

 

 

Vodenjak

Vodenjaci su revolucionari koji su drugačiji od drugih. Stoga je takav i vaš modni stil, pomalo ekscentričan. U stanju ste spojiti nespojivo i učiniti da to tako super izgleda. Šljokice, perlice, til, providni materijal – sve to može biti jedna vrlo smislena cjelina s „vau efektom“. Stoga, vašem bi karakteru najbolje odgovarala haljina kakvu je nosila Gigi Hadid na Met Gali 2018.

 

 

Ribe

Horoskopski znak koji je pomalo idealističan i sanjiv. Želite maturalnu haljinu koja je istovremeno nenametljiva i prekrasna. Kako su ribe vodeni znak za vas bi bili najidealniji duboki plavi tonovi. Stoga ćemo vam predložiti haljinu kakvu je Anna de Armas nosila na dodjeli Zlatnih globusa 2020. godine, monokromatske plave nijanse, s mnoštvo šljokica, u kojoj je zasjala poput princeze.

 

 

 

što obući za maturalnu večer haljine za maturalnu večer 2023 prijedlozi za maturalne haljine horoskop i maturalne haljine odabrati haljinu po horoskopu

Još vijesti