voodoo lutkica

Biti prevaren u vezi jedan je od najgorih osjećaja koje čovjek može doživjeti. Svakako utječe na naš ego, na samopouzdanje i natjera nas da posumnjamo u sebe.

No, u onom trenutku dok saznamo takvu ružnu vijesti, svatko od nas ima drugačiju reakciju? Kako se koji znak ponaša? Tko ruši u bijesu sve pred sobom, a tko već u istom trenutku smišlja osvetu? Saznajmo u nastavku

Ovan

Kad Ovnovi shvate da ih je partner prevario, bolje da tu vijest saznaju u partnerovoj odsutnosti, kako nitko ne bi završio u crnoj kronici. Ovnovi su skloni ispadima bijesa pa bolje da razbiju kakav predmet o zid, nego baš partnera. Kad jednom Ovan sazna da je bio prevaren, nema više nikakvih šansi za pomirenje.

Bik

Budući da Bik, kao jedan od najlojalnijih znakova Zodijaka ne može shvatiti što je to njegovog partnera moglo nagnati na prevaru, u početnom trenutku doživljava šok. Od početnog muka i šutnje, kreće silovit i agresivan ispad bijesa. Ovu izdaju Bik nikad neće zaboraviti i vratit će vam milo za drago kad god u životu bude moguće pa makar i za 10 godina, jer Bikovi stvarno dugo pamte. 

Blizanci

Inače uvijek pričljivi Blizanci, u ovakvom trenutku mogu ostati samo bez riječi. Željeli bi vrištati na sav glas, ali ne žele se spustiti na tu razinu i pokazati koliko su rastreseni. U tom će trenutku razmišljati glavom, a ne srcem. Neće ni proći trenutak, a već će blokirati partnera na svim društvenim mrežama, na telefonu, a kao konačna osveta će biti brisanje iz srca. 

Rak

Kako su Rakovi emotivni, naravno da će gorko i glasno zaplakati, kad shvate što im je partner učinio. Neće psovati niti iznositi optužbe, ali će tražiti od partnera objašnjenje kako i zašto se to moglo dogoditi. Također će pokušati onoga tko ih je prevario podsjetiti na sve lijepe trenutke koje su imali u vezi kako bi im nabili osjećaj krivnje i ukazali koliko je prljavo i nisko to što su napravili.

Lav

Bilo da im partner osobno prizna, bilo da to saznaju nekim drugim kanalima, ali Lavovi neće eksplodirati ili se javno ponižavati. Kraljevi Zodijaka brinu za svoj imidž pa se vrlo vjerojatno o tome neće požaliti ni najbližima. Kako je Lavu izuzetno povrijeđen ego, teško da kod njega možete dobiti drugu priliku i svojim će vas kandžama dohvatiti kad se budete najmanje nadali. 

Djevica

Niti uvijek staložene Djevice ne mogu ostati pribrane na vijesti o prevari. Inače nisu osvetoljubive, ali u ovome slučaju neće se libiti ispričati drugima kakvi ste i što ste joj učinili. Neće imati izljeve mržnje i bijesa, ali će partneru dati toliko logične i racionalne argumente zbog čega je prevara nemoralna, nakon čega će se osjećati manje od makovog zrna.

Vaga

Kada Vage saznaju da su prevarene, mogu biti nevjerojatno osvetoljubive i zle. Na prvu se mogu činiti kao da razumiju i opraštaju nevjeru, ali čim dobe priliku – vratit će svom partneru. Flertovat će sa drugima ili napraviti barem isto ono što je partner napravio njima, kako bi pravda bila zadovoljena.

Škorpion

Od svih znakova Zodijaka, osveta jednog Škorpiona je nešto najokrutnije i najbolnije što netko može izmisliti. Drugačije je ako Škorpion za partnerovu nevjeru sazna direktno od partnera ili ako to sazna preko nekih drugih kanala. Kada su Škorpioni povrijeđeni, oni mogu biti čak u zastrašujuće mirni, ali to je zato što u glavi već smišljaju horor-scenarij u kojem će vas toliko povrijediti, da ćete ih zauvijek pamtiti.

Strijelac

Kako je Strijelac znak koji više od svega voli avanture, zabavu i slobodu, nakon što sazna da je prevaren, u prvom trenu će kriviti sebe i pitati se što je njemu to sve uopće trebalo. Vrlo vjerojatno će komentirati nešto poput „znala sam/znao sam“. Kako je ovo vatreni znak, možete očekivati i povišene tonove, ali i rečenicu „zauvijek-zbogom“.

Jarac

Kad sazna da je prevaren, Jarac će prvo pomisliti: „Kakvo nepoštovanje“. U tom će se trenutku osloboditi Jarčeva prgavost. Kad saznaju što im je sve partner radio iza leđa, htjet će partneru oduzeti ono što voli i okomit će se na nešto njegovo materijalno. Možda će mu spaliti stvari, izgrebati auto ili nešto treće, a onda će prekrižiti tu osobu zauvijek iz svog života.

Vodenjak

Kad Vodenjak sazna za prevaru, moguć je pravi vrtlog emocija: od vrištanja, plača, vrijeđanja i bacanja stvari po sobi. Neće se odmah moći oporaviti, neće znati kako kazniti osobu koja ih je prevarila, jer osveta i zloba nisu dio njihovog karaktera. Zabrinuti su ponajviše za sebe i za svoj duševni mir.

Ribe

Iako mislite da bi tankoćutne Ribe mogle doživjeti stanje potpunog emotivnog sloma, one su zapravo puno jače. Za njih je prevara neoprostiva stvar. Osobu koja ih je prevarila oprat će riječima tako da će se osjećati poput najvećeg jadnika na planeti. Trebat će im svakako neko vrijeme da se ohlade i oporave

 

 

 

osvetnički horoskop kako reagiraju znakovi kad su prevareni prevareni horoskopski znakovi horoskop i prevara prevara i astrologija

Još vijesti