Kupaći kostimi

Kada je riječ o kupaćim kostimima i badićima, stvarno ih ima raznih vrsta i boja.

Od jednodijelnih i dvodijelnih, preko mikro-bikinija do onih badića s gaćicama visokog struka. Proces odabira stvarno može biti naporan.

Ako još uvijek niste, ali biste trebale kupiti badić za ovu sezonu – zašto ne pogledate što o svemu kaže astrologija. Vaš horoskopski znak može vam biti najbolji vodič za kupnju idealnog kupaćeg kostima, koji će biti totalno u skladu s vašom osobnosti.

Ovan

Temperamentne i eksplozivne Ovnice trebaju jednako odvažan kupaći kostim kao što su i one same. Budući da niste od onih koje vole samo po cijele dane ležati na plaži, već ste aktivni, potreban vam je i kostim iz kojeg vam neće ništa „ispadati“. Za vas je najbolji odabir uzeti crveni jednodijelni kupaći kostim, u stilu Baywatcha.

Bik

Bikovi su ljubitelji luksuza i ljudi od dobrog stila. Stoga vama za plažu treba kupaći kostim s nekim luksuznim detaljima poput zlatnih lanaca, svjetlucavih kamenčića i slično. Uz sve to, treba vam dekoltirani duboki izrez, bilo sprijeda, bilo straga – a sve kako bi se naglasila vaša senzualna priroda.

 

 

Blizanci

Vi ste društveni, ekspresivni i duša svake zabave pa vaš kupaći kostim nikako ne bi smio biti nekih tamnih ili ozbiljnih boja. Razmislite o kupaćem kostimu duginih boja ili drugih nekih neobičnih printeva. Kako je vaša priroda dvojna, prilikom kupnje dvodjelnog kupaćeg kostima možete kombinirati neke kontrastne boje, npr crvenu i plavu ili žutu i zelenu.

 

 

Rak

Račice su vrlo romantične duše, koje obožavaju sve s prizvukom prošlosti i nostalgije pa ih pozivamo da urone u retro-estetiku i odaberu jednodijelni kupaći kostim s točkicama. 

 

 

Lav

Lavice su poput holivudskih zvijezda – želite biti primijećene gdje god da se pojavite. Isto tako, kako pobožno pratite trendove, bilo bi najbolje da prigrlite Barbiecore estetiku, koja je totalni hit ovog ljeta i kupite Barbie kupaći kostim u kojem ćete nadmašiti čak i Margot Robbie.

 

 

Djevica

Uvijek pedantne Djevice vole modernu i čistu estetiku. Vaš istančani modni ukus neće vam dopustiti da tek tako kupite bilo kakav kupaći kostim, on mora biti lijep, ali i funkcionalan. Možda bi vas na prvu oduševilo nešto jednostavno, u zemljanim tonovima, a mi vam predlažemo da ove godine izađete iz svoje zone komfora i odaberete volančiće koje će vašem ljetnom looku dodati dozu romantike.

 

 

Vaga

Kako ste vi jedan od najneodlučnijih znaka Zodijaka, već znamo da ćete spakirati u kofere više badića, nego što je dana koje ćete provesti na moru. Kako vašim znakom vlada planeta Venera, znamo da uvijek težite nečem lijepom i profinjenom. Zamislite jednodijelni kupaći kostim s jednostavnim detaljem poput remena, kojim ćete na plažu donijeti stari holivudski glam.

 

 

Škorpion

Za vašu senzualnu osobnost potreban je i „vrući“ kupaći kostim. Vi ste jedan od najhrabrijih horoskopskih znakova pa vam treba i takav kupaći kostim, kojim ćete istaknuti sve svoje tjelesne atribute. Možda se druge cure ne bi osjećale ugodno u njemu, ali vi ćete uživati plijeneći poglede na plaži u mini dvodijelnom bikiniju s vezicama.

Strijelac

Cure rođene u ovom horoskopskom znaku trebaju nešto razigrano i nešto po čemu će se izdvojiti iz mase. Stoga će kupaći kostim metalik boje ili materijala posutog sjajnim šljokicama i kamenčićima, biti nešto što će odgovarati vašoj entuzijastičnoj prirodi koja traži zabavu.

 

 

Jarac

Kad već kupuju, cure Jarci žele investirati nešto što će moći nositi još nekoliko narednih idućih sezona. Dakle, taj bi kupaći kostim trebao biti praktičan i klasičan. Zato je za vas najbolji izbor basic, crni dvodijelni kupaći kostim, nešto ležerno i nešto što ćete moći još „furati“ godinama.

 

 

Vodenjak

Vi ste kreativni i drugačiji od drugih. Stoga ćete ovo ljeto odabrati kupaći kostim na kakav nema nitko na plaži. Na policama trgovina pažnju će vam privući nešto s mnoštvo izreza, proreza, mašnica ili špagica, jer vama su jednostavnost i basic komadi jednostavno dosadni.

 

 

Ribe

Kada su u pitanju morske radosti, Ribe su svoje na svojem. Pa ipak su one vodeni znak. Kad ste već u svom elementu, treba vam nešto zabavno, razigrano i praktično kako biste se mogli po cijele dane nesmetano brčkati, bilo u bazenu, bilo u moru. Oduševili biste se uzorkom i dizajnom kojim se oduševila i kraljica popa Beyonce. 

 

 

 

horoskop i badići horoskop i kupaći kostim kakav badić kupiti prema horoskopu kakav kupaći kostim kupiti prema horoskopu badić i astrologija kupaći kostim i astrologija kakav badić vam stoji najbolje

Još vijesti