Par u svađi

Cure koje su u vezama mogu se vrlo lako prisjetiti nekih osobina, navika ili radnji svojih dečkiju, zbog kojih im svaki puta „naraste tlak“.

Kad stvarno zeznu, naš je bijes i više nego opravdan. No, ponekad se naljutimo na naše dečke zbog stvarno malih sitnica.

Koga izbaci iz takta zaboravljanje godišnjice veze, koja cura poludi ako joj dečko u poruci ne ostavi emotikone srca? Koje su to stvari koje kod vašeg horoskopskog znaka mogu biti okidač zbog kojeg ćete poludjeti na njega?

1. Ovan

Kako ste po prirodi ljubomorni, stvarno vas može nervirati ako je vaš dragi bio primjerice ljubazan s konobaricom ili tek nekom prolaznicom. Možda i njegove namjere nisu bile loše, već je samo bio drag, ali vi ćete to procijeniti kao pokušaj flerta i šarmiranja. Brzi i vatreni temperament Ovna ne može tolerirati takvo ponašanje pa ćete mu odmah predbaciti, jer dok je s vama u vezi – nema on što gledati druge

2. Bik

Brižni ste i puni savjeta za one do kojih vam je stalo. Svojem dečku ne govorite baš direktno što bi ili ne bi trebao raditi, ali mu pokušavate natuknuti i suptilno mu dati smjernice. Onda vas najviše izbaci iz takta kad shvatite da ste potrošili toliko riječi i energije, a on vas baš nije ništa razumio. Hm, ti momci ne znaju čitati misli, ali niti shvatiti ništa što je izašlo iz naših usta.

3. Blizanci

Vi ste srca i duše svake zabave. Volite se družiti i upoznavati nove ljude pa vas stvarno pogađa kad dečko iznenada ode na neki događaj, bez da vam je rekao i bez da je pitao želite li s njim. Ljuti ste na njega, jer ste mogli skupa van i lijepo se zabaviti, a ovako razbijate glavu gdje je i što sad radi. Nema veze, već ćete mu zagorčati život kad se vrati iz provoda. 

4. Rak

Vi ste jedan od znakova koji se stvarno puno može žrtvovati zbog ljubavi. Konstantno iskazujete nježnost pa čak i preko poruka. Naravno da u porukama šaljete i emotikone srca, poljubaca i ostalih slatkih stvari. Stoga vas može izbaciti iz takta, kad uz njegovu poruku za „dobro jutro“ ili „laku noć“ nema emotikona poljupca. Odmah mislite kako mu nije stalo do vas. Pitate se je li se možda ohladio od vas i vaše veze. 

5. Lav

Lavice su poznate kao cure koje vole biti u centru pažnje i drže do svog izgleda. Stoga vas najviše iz takta može izbaciti kad nakon manikure ili odlaska frizeru vaš dragi ne primjećuje ništa novo na vama, baš nikakvu promjenu. Naravno da ćete mu prigovoriti, a ako vam ne udijeli kompliment kako izgledate super s novom frizurom ili novim noktima, e - onda mu se stvarno crno piše.

6. Djevica

Djevojke Djevice su vrlo savjesne, odgovorne i disciplinirane pa to očekuju i od svojih momaka. „Ako sam mu najvažnija, onda će mi prvoj odgovoriti na poruku“, misle Djevice. Stvarno će vas iznervirati ako vidite da je vaš dečko bio online i nije odgovorio na poruku ili ako ju je čak i pročitao i nije ništa napisao. Pa što bi mu moglo biti važnije od toga da svojoj djevojci odgovori prvoj?

7. Vaga

Prema svom ste dečku uvijek mile, nježne i slatke. Sad je on navikao na vas takvu i čak i kad mu nešto ozbiljno kažete, što vas nervira ili što vam smeta – on vas ne doživljava ozbiljno. Takvo nerazumijevanje vaših frustracija i komentara, navest će vas na to da skinete masku slatkice i pokažete mu novo lice sebe, koje će ga iznenaditi.

8. Škorpion

Cure Škorpioni su poznate po svojoj strastvenoj i intenzivnoj prirodi. Stoga će vas stvarno razljutiti ako vaš dečko na reagira na zavodnički pogled koji ste mu uputili. Loše mu se piše ako odbije vaš poziv za flert ili čak i poljubac. Možda je on samo umoran, možda ne čita vaše signale, ali vi odmah bacate sumnju da ima neku drugu sa strane.

9. Strijelac

Kako ste uvijek spremni za avanturu, stvarno vas može naljutiti ako vam dečko odbije vaše prijedloge za zajednička druženja, izlete ili odlaske na druga javna događanja. To tumačite kao gubitak interesa i potencijalnu sumnju da pored vas ima još nekog sa strane. Jer, ako vas stvarno voli, onda bi morao s vama kroz sve vaše pustolovine.

10. Jarac

Kako su Jarci jedan od znakova Zodijaka koji vole i cijene materijalne vrijednosti, djevojku u ovom horoskopskom znaku stvarno će naljutiti ako joj dečko zanemari kupiti poklon ili pripremiti kakvo slatko malo iznenađenje. Bit će joj dovoljna obična čokoladica ili čak i kakav ubrani cvijet iz nečijeg vrta, ali ako toga nikad nema – Jarica će odmah osjećati kako njezin dragi ne misli nikad na nju.

11. Vodenjak

Unatoč svojoj neovisnosti, kad se zaljube - Vodenjačice su prave romantičarke. Stoga će ih svakako izbaciti iz takta kad njihov dragi zaboravi važne datume, poput datuma prvog poljupca ili proslavu godišnjice veze. Da, cura Vodenjak ima dobro pamćenje i sjeća se gdje se upoznala s dečkom, gdje je bio prvi dejt i stvarno poludi, ako joj on postavi pitanje: „što danas slavimo ili zašto je to važno?“.

12. Riba

Jednima su bitna djela, a drugima riječi. Ako s vremena na vrijeme djevojka Riba ne čuje riječ „volim te“, „obožavam te“, „meni si najljepša“ – posumnjat će u to privlači li više tog dečka. Kako su osjetljive prirode, ako prve imaju izljeve ljubavi i ako odmah ne dobiju recipročnu potvrdu nazad, mogle bi početi plakati i propitkivati vezu.

horoskop za cure što vas nervira kod dečka horoskop i veze sitnice koje vas izbace iz takta okidač zbog kojeg poludite na dečka

Još vijesti