Galerija Ružičasto odijelo Odijelo iz Stradivariusa Odijelo iz Stradivariusa +12 Odijelo iz Max Mare

Za maturalnu se nekako očekuje da će cure nositi duge haljine, ali odavno je to prestalo biti pravilo. Mnogi nose kratke haljine ili hlače. Odijela nisu namijenjena samo za dečke, a sada ćemo ti to i pokazati.

Nije svakoj curi ugodnu u haljini i jednostavno se u njoj ne osjeća ugodno. Nije to ništa loše. Dapače, zašto na maturalnoj ne bi bila drugačija i došla u hlačama? Možeš izgledati itekako svečano i elegantno bez haljine. Odijelo je najbolja opcija jer već imaš cijeli komplet tu i ne moraš puno razmišljati i samo ti za ispod njega treba neki jednostavniji topić. Druga je opcija i da uzmeš svečane hlače ili hlače od odijela i kombiniraš ih s nekim fora topom. Odijela mogu biti ženstvena!

 

Ne bi trebala nositi ono u čemu se ne osjećaš ugodno, a sigurno bi ti i mama shvatila ako joj kažeš da bi radije nosila hlače. Naravno da to neće moći biti traperice, ali morat ćeš ipak neki kompromis napraviti. Odijela su odlična opcija i za maturalnu, ali i za ostala svečana događanja koja možeš imati kasnije – pa nije da ćeš dati novce za nešto što ćeš odjenuti jednom i onda će stajati u ormaru. U dućanima se mogu pronaći odijela u svim bojama! Izdvajamo ti 15 takvih opcija zbog kojih će možda i tebi haljina odjednom pasti u drugi plan. Sva odijela pogledaj u galeriji iznad.

Večernja haljina Maturalne haljine koje izgledaju divno, ali i koštaju malo više: 20 svečanih dizajnerskih haljina

Ružičasta svečana haljina Dugačke maturalne haljine: 15 opcija za maturalnu večer za cure koje žele haljinu do poda

svečana odijela maturalna odijela za cure za maturalnu večer nositi hlače ponuda odjela Moda ženska odijela

Još vijesti