Torbica

Ne treba ti milijun torbica, samo nekoliko pametno odabranih. Bitno je obratiti pažnju na boju torbice jer želiš da bude nosiva uz što više outfita. Nije baš moguće imati novu torbicu za svaku kombinaciju zato se fokusiraj na ove boje.

Koju torbicu odabrati? Pitanje koje je sigurno poznato mnogima. Čini se kao nemoguća misija odabrati samo jednu jer kako će jedna torbica ići uz sve? Kada kupuješ novu torbicu, da bi ju mogla nositi u što više odjevnih kombinacija, najbitnije je obratiti pažnju na boju. Neke boje idu dobro uz puno toga, a druge baš i ne. Sve ovisi ponajprije o tome kakav stil imaš i kakve boje nosiš u svojim outfitima. Izdvajamo ti 6 boja koje su najsigurnije. S njima su najmanje šanse da ćeš završiti s torbicom koja nije toliko nosiva jer ove boje idu uz većinu ostalih i mogu se nositi na razne kombinacije.

Dizajnerske torbice Dizajnerske torbe za koje će svi misliti da nosiš fejk - čak i ako je original

1.Klasična crna

 

 

Crna je ona klasična boja koja ide sa svim i s kojom ne možeš fulati. To možeš vidjeti i po tome koliko cura nosi crnu torbicu. Ovo je vjerojatno najčešća boja torbica u ormarima diljem svijeta.

2.Srebrna

 

 

Kada su u pitanju torbice za izlaske, ovo je jedna boja koja će se izdvajati i neće izgledati obično, ali će opet ići na različite outfite.

3.Crvena

 

 

Trenutni hit. Crveni detalj u odjevnoj kombinaciji je već mjesecima trend u svijetu mode. Ako nisi sigurna kako taj crveni detalj dodati u svoje outfite, evo rješenja: crvena torbica. Izgledat će dobro na sve jer je to sada u trendu.

4.Tamnocrvena

 

 

Boja crnog vina može biti još jedna dobra ideja. Nije toliko obična boja, ali je dovoljno tamna da se može slagati s većinom outfita.

5.Bež

 

 

Bež je u sličnoj kategoriji kao i crna. S njom ne možeš pogriješiti i može biti zamjena za crnu torbicu ako si netko tko ne voli nositi tamne boje.

6.Svijetlo plava

 

 

Iznenadila bi se na koliko će toga svijetlo plava torbica izgledati dobro, iako na prvu to možda ne bi nikada rekla. Nezasluženo je u drugom planu i ne nosi se toliko, a trebala bi.

Torbice koje ćemo nositi ovog proljeća: 8 preslatkih modela koji će podići svaku modnu kombinaciju Plava kožna torbica Traper torbica s leptirom Traper torbica s vanjskim džepovima +5 Crno bijela torbica preko tijela

torbica boje torbica boje koje idu na sve univerzalne boje torbice koje idu na sve nositi uz najviše outfita Moda

Još vijesti