Outfiti

Hlače su komad odjeće koji svi nosimo, pogotovo traperice. Gotovo nam svaki outfit sadrži baš njih – zato sada saznaj predviđanja stilista i što oni misle da će nam preplaviti trgovine kroz sljedećih godinu dana.

U 2023. godini su najveći hitovi bile kargo hlače i hlače širokih nogavica. Zavladale su modom, dućanima i našim ormarima. A kakva će biti situacija u novoj godini, što će se nositi 2024. godine kada su u pitanju hlače? S obzirom da je ovaj komad mnogima glavni u ormaru, sigurno ćeš svjesno ili nesvjesno pasti na neki od trendova. Stilisti su za Insider otkrili za koje modele hlača oni misle da će se nositi u ovoj godini, a koje će izaći iz mode. S obzirom da rade u svijetu mode, prate modne revije, mogu dobro pretpostaviti što će nositi i ljudi općenito.

Hlače koje će biti u trendu

1.Kargo hlače
I ove se godine kargo hlače i dalje budu jako nosile, tu nema nikakve razlike naspram prošlu godinu. Sigurno ih i imaš već u ormaru.

2.Obične hlače širokih nogavica
„Poslovne“ hlače širokih nogavica koje su tu već sada nekoliko godina, nastavljaju biti jedan od glavnih trendova. Mogu se nositi i u varijanti za svaki dan, kao i za posebne dane i događaje.

 

 

3.Traperice širokih nogavica
Traperice širokih nogavice su još jedan prošlogodišnji povratnik na modnoj sceni. Udobne su, dobro izgledaju i nastavljaju se nositi.

Outfit s Uggsicama Gotova je vladavina super niskih Uggsica? Ovo je model kojem se najavljuje popularnost u 2024. godini

4.Srebrne metalik hlače
Ako si ih kupila, onda će te ovo razveseliti. Ovakve su hlače posebne, ali cure ih nose na obične majice i tenisice za svaki dan.

 

 

5.Traperice sa zavrnutim nogavicama
Kada su u pitanju traperice, osim onih sa širokim nogavicama, nose se one i s ravnim nogavicama koje su zavrnute. Ako i nisu tvornički zavrnute, možeš to napraviti i sama.

6.Udobne rastezljive hlače
Poput primjerice padobran hlača. Nije trenirka, ali nisu ni traperice.

 

 

Hlače koje se više neće nositi

1.Trenirke kao hlače za po vani
Ovi stilisti kažu da su trenirke za po doma, a ne komad koji se nosi kada idemo negdje gdje želimo izgledati moderno i stajliš.

2.Skinny traperice
Skinny traperice neće tako skoro izaći iz mirovine. Izgleda da im ni 2024. nije suđeno da se vrate.

 

 

3.Super visoki struk
Visoki struk je super, ali ove godine će biti više u trendu srednja visina struka. Nije skroz niski kao iz 2000-ih, ali nije ni onaj ekstra visok.

Zimski outfit Pletene majice su obavezne za zimu: Ove sezone posebno dominiraju 5 stilova pulovera

4.Hlače od samta
Tip hlača koji izgleda zastarjelo i koji je svake godine sve manje i manje poželjan. Iako su tople i po tome savršene za zimu, moda nije fan funkcionalnosti.

5.Traperice s poderanim dijelovima
Rupe na koljenima i po nogavicama nastavljaju biti OUT. Iako su prije nekog vremena bile glavni hit, ta su vremena sve dalje i dalje iza nas.

Moda trendovi u trendu Modni trendovi hlače Traperice nose se 2024. što se nosi kakve se hlače nose

Još vijesti