Outfit s Uggsicama

Uggsice su idealna vrsta obuće za zimu – grijat će te kao rijetko koje druge čizme, bit će super udobne, a ako ih dobro zaštitiš, preživjet će i kišu i snijeg.

Na početku jeseni i zime svijet je poludio za super niskim Uggsicama, one koje su toliko niske da bi mogle proći i pod šlape. Neke fora čarape, ovakve Uggsice i bilo koji odjevni komad uz njih i outfit izgleda stajliš i baš lijepo. E pa izgleda da je s tim gotovo! Nadamo se da si kupila neki duplić Uggsica jer kako se prognozira, uskoro će ti trebati novi model. Niske odlaze iz mode. Nosile su se ove sezone, nosili su ih svi, a cure kažu da je to to i da uskoro tron preuzima jedan drugi model.

 

 

Točnije, na scenu dolazi njihova totalna suprotnost. Visoke Uggsice! Već se o njima počelo pričati u smislu da će se mnogi iznenaditi jer to sigurno ne očekuju, ali da se itekako vraćaju. Videi u kojima se spominje da se vraćaju izletavaju jedan za drugim.

 

 

Generacija Z je saznala za visoke Uggsice! A neki već predviđaju da će se s njima u kompletu možda vratiti i skinny traperice, jer to je bila kombinacija koju su neke starije generacije nosile u svojim teen danima.

 

@caseymorrowlewis me and @esther povitsky are calling it #uggsunburst #talluggboots ♬ original sound - Casey Lewis

 

 

@peyton.kalani please #uggs #talluggs #tasman #tasmanuggs #bringitback #bringuggsback #lifestyle #fashion ♬ original sound - peyton kalani

 

Visoke Uggsice definitivno imaju svojih prednosti naspram niskih. Cure koje imaju i super niske i visoke kažu da su visoke puno toplije, udobnije i da je u njima lakše hodati. Koje ćeš nositi i hoćeš li ih uopće nositi, ovisi o tebi i onome što ti se sviđa.

Uggsice Kako Uggsice vratiti u život? Jedna je žena otkrila trik kako da iznošene opet izgledaju kao nove

Jesenski outfiti Kombinacije traperica i čizmi koje najbolje idu zajedno: S kojima nositi čizme na petu ili Uggsice?

uggsice u modi Modni trendovi kakve se uggsice nose moda 2024. visoke uggsice

Još vijesti