7

Na programu RTL televizije sinoć je bila na rasporedu zagrebačka audicija showa Hrvatska traži zvijezdu.

Tisuće kandidata prošlo je hodnikom Kino kluba Jadran filma, u Zagrebu, gdje su se održavale audicije za novu sezonu velikog glazbenog showa. Novi član žirija, Anđa Marić, oduševila je predsjednika žirija Tonyja Cetinskog pa tako i Foxa, a kandidate nije štedjela komentara.

Britka na jeziku, Anđa je baš kao i Tony i Fox, svim natjecateljima dala do znanja što misli. Tako su neki ostali zatečeni, dok su drugi dobili i riječi hvale. Sve je to 'začinila' i raznoraznim rekvizitima koje je vadila ispod stola, te tako smijeha nije nedostajalo, kako među žirijem tako i među budućim pjevačkim zvijezdama.

Tony zaplakao zbog Kim

Tisuće kandidata – tisuće osobnosti, upravo tako bi se mogle opisati audicije u zagrebačkoj Dubravi gdje je žiri imao pune ruke posla. Žiri i gledatelje najviše je oduševila 16-godišnja Kim Verson s izvedbom pjesme Celine Dion. Tonyja je njezina izvedba toliko dirnula da je od sreće po prvi puta zaplakao, a

Anđa se naježila. Zapažen nastup imala je i Isabella Kim Popović, kći poznatog pjevača Danijela Popovića, koja je također prošla među 100 najboljih.

Sto najboljih je odabrano, a kojih će 16-ero stati na pozornicu u emisijama uživo, znat će se nakon posljednje audicije, kada će se 100 kandidata morati dokazati još jednom pred žirijem, u Varaždinu.

Foto: http://www.htz.rtl.hr/vijesti/audicija-u-zagrebu/

hrvatska traži zvijezduzagrebaudicijahtz

36.470
članova EKIPE

Postani i ti dio EKIPE! REGISTRIRAJ SE!