1

Bez obzira je li on pitao tebe ili si možda sama odlučila napraviti prvi korak, skupiti hrabrosti i pozvati ga van, sigurno želiš da vam na prvom spoju bude zabavno te da on bude i savršen početak vaše nove ljubavne priče. Tvoje ideje možda ne može pratiti tvoj tanki džeparac ili nedostatak ponude u tvom gradu, pa smo zato, kako bi ti pomogli u planiranju vašeg prvog dejta provjerili neke klasične, ali i neke nove i svježe ideje za izlazak, za koje se nadamo da će te inspirirati te da ćeš ih moći upotrijebiti bez obzira na prilike.

Za brbljavo upoznavanje - Izlazak na kavu

Kako bi mu napokon dala priliku da dokaže kako nije samo zgodan već i jako zabavan i pametan, najbolje je provesti par sati čavrljajući o svemu i svačemu. Izlazak na kavu može biti baš to, prava prilika da se bolje upoznate u opuštenoj atmosferi tvog omiljenog kafića, a ako sve prođe dobro, odmah zajedno možete isplanirati drugi sastanak.Čista klasika - Izlazak u kino

Nema ništa zabavnije od subotnje večeri provedene ispred velikog ekrana, naravno u njegovom društvu. Izlazak u kino uvijek je in, jer osim što vam pruža idealnu priliku da se bolje upoznate, zabava je zagarantirana. Film je i super tema za razgovor, a o svojim svježim filmskim dojmovima možete pričati na povratku, pogotovo ako on ispadne pravi kavalir i otprati te kući.

Za prave romantičarke - Duge šetnje

Proljeće je u zraku, a boravak u prirodi definitivno nas opušta i barem na tren odnosi sve brige i probleme. Posebno romantična može biti šetnja s njim po tvom omiljenom parku, daleko od užurbanosti i dosadne rutine. Ako si ljubiteljica životinja, možeš mu predložiti i odlazak u zoološki vrt ili šetnju uz pratnju tvog četveronožnog ljubimca.Zabava u pokretu - Odlazak  na tekmu, kuglanje…

Ako ste oboje fanovi raznih sportskih aktivnosti, dobra ideja je odlazak na neki sportski događaj, a možete se okušati i u nekoj novoj aktivnosti, kao što je npr. kuglanje. Osim što ćete uživati u zabavnoj atmosferi, na ovakvom spoju se lako možete opustiti i stvarno dobro zabaviti.

Nakon lijepo provedenog vremena zajedno, sigurni smo da će vam ideje za nove izlaske lako dolaziti, a kako bi ovi prvi koraci, koji su uvijek i najteži, prošli bez problema, ne zaboravi na dejt ponijeti puno dobrog raspoloženja i svoj najljepši modni dodatak - veliki osmjeh.
p.s. I sjajilo za usne, nikad se ne zna kada će pasti prvi poljubac….

Sonja Curi
Foto: Photoxpress.com

ljubavspoj

Komentari

17.04.2013.

postoje i druga zanimljivija mjesta.

Komentiraj i uključi se!

Za komentiranje moraš biti prijavljen na portal - prijavi se ili registriraj ako još nemaš korisnički račun

36.018
članova EKIPE

Postani i ti dio EKIPE! REGISTRIRAJ SE!