1

Za sve one neodlučne situacije kada nešto objaviš, pa to ipak odlučiš obrisati, ali zapravo nisi sigurna bi li obrisala ili ne.

Sada takvih situacija više neće biti. Na Instagram je došla jedna nova opcija koja se odnosi na brisanje i vraćanje obrisanih objava. Novi će sistem biti da kada obrišeš neku svoju objavu, ona će otići u 'Recently Deleted' folder u kojem će stajati kratki period vremena. Dok stoji u tom folderu, moći ćeš ju ponovno 'oživjeti' ili ju trajno obrisati. ALI. Kako bi bilo što od toga mogli napraviti, Instagram će tražiti da potvrdiš svoj identitet, da si to stvarno ti, kako nitko drugi to ne bi mogao napraviti, čak ni ako ti hakira profil.



Zapravo će to biti nešto slično košu za smeće kakav imaš i na kompu, samo što će na ovom biti lokot za koji samo ti imaš ključ. Ovo će se odnositi na objave, storyje, Reels videe, IGTV videe, doslovno sve moguće objave na Instagramu. Ako ih obrišeš i ne odlučiš vratiti u život, nakon 30 dana, one će nestati i biti trajno obrisane. Jedina su iznimka storyji. Ako obrišeš story koji je bio objavljen manje od 24 sata, on će se iz koša za smeće obrisati trajno u roku jednog dana.



Do foldera u kojem ćeš naći sve te objave i odlučiti hoćeš li ih ipak objaviti ili trajno obrisati možeš doći kroz Postavke -> Račun -> Nedavno obrisano. Kao i sa svakim novim dodatkom na Instagramu, nemoj se čuditi ukoliko ti baš odmah istog trena ne bude ovo dostupno, jer zna se dogoditi da nekima dođe prije, a drugima kasnije.

Pogledajte još:

Što je to Billie Eilish objavila jučer na Instagramu da je izgubila 100.000 pratitelja?
Koja je bila prva fotka koju su celebovi objavili na svom Instagram profilu? Ova cura je skrolala i skrolala...

Vlasnik stranice 'Rich Kids of Instagram' otkrio koliko mu plaćaju djeca bogataša da objavi njihove fotke

nova opcijainstagramnovoobjavebrisanje objava

36.511
članova EKIPE

Postani i ti dio EKIPE! REGISTRIRAJ SE!