10

Oko je vrlo složeno, lijepo i privlačno, simbolizira čistoću, fokus i svrhu te se naziva 'ogledalom duše'. Odaberite oko koje vas najviše privlači i saznajte nešto o svojoj osobnosti.

Koje oko tebe privlači?1. Duboko u sebi vi ste otvoreni.
Vi ste tip osobe koja prima gotovo svakoga u svoj život i u svoje srce. Vi vjerujete da je bolje riskirati i ozlijediti se nego se zatvoriti od svijeta. Ne pokazujete svijetu svoje strahove ili nesigurnosti. Vjerujete da se vaši problemi trebaju rješavati privatno. Pokušavate biti na raspolaganju svakome čak iako vas boli iznutra. Pomaganje drugima je ono što vas veseli.

2. Duboko u sebi vi ste savjesni.
Vi ste tip osobe koja je uvijek želi ostaviti dobar dojam i učiniti pravu stvar. Vjerujete da vaši postupci imaju utjecaja u životima drugih ljudi, bez obzira koliko oni bili veliki ili mali. Svijetu ne pokazujete kad ste zabrinuti ili uznemireni. Vidite puno bijede i nepravde, ali to držite za sebe. Posvećeni ste tome da budete najbolji što možete.

3. Duboko u sebi ste izmučeni.
Vi ste tip osobe koja je imala vrlo burnu povijest koja još uvijek utječe na vas. Ne možete pobjeći od uvjerenja da je život nečija bolesna kozmička šala. Pokušavate pronaći svoj ​​mir gdje god možete. Ne pokazujete svijetu svoje najmračnije misli. Puno toga nosite u sebi, što ne želite pdijeliti s drugima. Vaš pogled na svijet ponekad može biti iznenađujuće pozitivan s vremena na vrijeme. Vi ste stručnjak u podizanju na noge nakon pada.

4. Duboko u sebi vi ste filozof.
Vi ste tip osobe koja je će vjerojatno preanalizirati sve i svašta. Volite istražiti dublje značenje stvari. Ponekad se znate i izgubiti u svim tim mislima. Ne pokazujete svijetu kako ste zapravo nesigurni u mnogim stvarima. Možda možete dosta toga razumjeti, ali još uvijek niste samouvjereni. Vidite život kao slagalicu i volite se igrati s komadićima dok se ne uklope u neku cjelinu. Ne možete nikada shvatiti smisao svega toga, ali to vam ni ne smeta.

5. Duboko u sebi vi ste tajanstveni.
Vi ste tip osobe koja ni sama sebe nije shvatila, a što reći o drugima koji to pokušavaju! U vama postoje mnoge kontradikcije, a vaše se raspoloženje mijenja svakodnevno. Dok se pronađete, već ste se promijenili u nekoga drugog. Ne otkrivate svijetu puno o sebi. Vi ste osoba od malo riječi i zbunjujućeg djelovanja. Volite promatrati i proučavati ljude prije nego im se približite. Govorite samo ono u što ste sigurni.

6. Duboko u sebi vi ste osjetljivi.

Vi ste tip osobe koja primjećuje sve i ne zaboravlja ništa. Suosjećate sa svijetom. Duboko osjećate i najmanje sitnice mogu utjecati na vas. Vrlo vas je jednostavno nasmijati ili rasplakati. Ne pokazujete svijetu koliko ste krhki. Umjesto toga pokazujete koliko pronicljivi možete biti. Dobri ste u očekivanju onoga što vam u životu dolazi i često prvi vidite što dolazi.

7. Duboko u sebi vi ste vatreni.
Vi ste tip osobe koja je uvijek energična i strastvena. Ili volite ili mrzite. Imate tonu mišljenja i brzo donosite odluke. Ne pokazujete svijetu koliko ste zabrinuti. Imate puno energije, a kad je imate previše možete postati prilično nervozni. Kod vas su uvijek veliki ulozi. Ne možete si pomoći da od svega u svojoj glavi napravite dramu.

8. Duboko u sebi vi ste ekscentrični.
Vi ste tip osobe koja ima neobične interese, uvjerenja i prakse. Uvijek ste bili malo ‘čudni’. Ne marite puno za pravila ili tradicije. Radite stvari na svoj način pa neka bude što bude. Svijetu pokazujete sve o sebi. Nemate što skrivati, a smijete se onima koji vam sude. Voljeli biste kad bi svi bili malo poput vas. Puno se radosti može naći kad niste konformist.

9. Duboko u sebi vi ste intuitivni.
Vi ste tip osobe koja vrlo dobro razumije druge ljude i svijet. Možete reći toliko stvari o nekome iz njihovog izraza lica ili tona glasa. Uvijek znate kad vam se laže. Pokazujete svijetu točno ono što želite pokazati. Osim što ste dobri u čitanju ljudi, vi znate kad netko vas čita. Znate kada ste izmanipulirani, a također znate i kako izmanipulirati nekoga, ako morate. Ipak, obično to ne činite.

Foto/Izvor: atma.hr
I.N
.

Pročitajte još:

Što omiljeni okus sladoleda otkriva o tebi?

Jednostavan test otkriva jeste li skloni depresiji

Pogled na stopalo: znate li odakle potječete?

OkoKarakterOsobnost

Komentari

29.07.2015.

9 pa istina :)

29.07.2015.

9, potpuno točno :D

29.07.2015.

mene neodlučnu našli da biram koje mi je oko najljepše. sva su mi lijepa, eto, imam podvojenu ličnost. xD

29.07.2015.

9 hahah

29.07.2015.

7. :/ haha

29.07.2015.

Odabrala sam 6 i 9, ali mi opis vise odgovara za 6 hehe

29.07.2015.

ja sam 1 i 5 izabrala i u oboje ima istine hahha

29.07.2015.

8. :3

30.07.2015.

7,9 :-)

lauralolz

lauralolz

30.07.2015.

6 :) haha

Komentiraj i uključi se!

Za komentiranje moraš biti prijavljen na portal - prijavi se ili registriraj ako još nemaš korisnički račun

Prati nas na Instagramu

34.788
članova EKIPE

Postani i ti dio EKIPE! REGISTRIRAJ SE!