5

Svatko od nas drugačiji je od ostalih i samim time poseban na svoj način. Iako se možda nekad osjećaš kao autsajder, ti si nezamjenjiva i na svijetu ne postoji nitko drugi kao ti.

Foto: Shutterstock/Pixabay

D.Š.

Pročitajte još:

KVIZ: Koji modni stil je tvoj đir?
KVIZ: Koji faks bi ustvari trebala upisati?

KVIZ: Koliko si izbirljiva (u ljubavi)?

Riješi i ti kviz!

Za rješavanje kviza moraš biti prijavljen na portal - prijavi se ili registriraj ako još nemaš korisnički račun.

kviztestoviosobine

Komentari

20.06.2018.

Imaš svoje JA

Ti si netko tko će se uvijek zauzeti za sebe i netko tko se neće dati malteretirati. Bravo, ne postoje mnogi koji bi to napravili za sebe. Ti ne moraš brinuti da će te netko gnjaviti, ti se znaš braniti sama, a samim time i jednako uspješno braniš svoje frendove. Što reći osim - VAUUU!

24.06.2018.

Când iubitul tău sa despărțit de tine, există un doctor care să contacteze pentru ajutor și poate să-ți aducă înapoi pe iubitul tău, iubitul meu sa despărțit cu mine acum șase luni și i-am contactat pe Dr.Sacre pentru ajutor și a făcut vraja pe care am iubit-o eu si acum el mi-a iubit mai mult decat inainte, asa ca daca ai nevoie este ajutor sa-l contactezi la adresa de e-mail sacretempleofpower@gmail.com apel sau WhatsApp: +2348159768201 pentru ajutor

Eu sunt Agrapina Serghei din limba română

08.08.2018.

Imam svoje ja

15.08.2018.

Uvijek si spremna pomoći

To je tvoja najveća vrlina, uvijek si spremna uskočiti i pomoći onima kojima je pomoć potrebna. Malo tražiš, a mnogo daješ zbog čega si idealno društvo i super frendica. Tebe je uvijek dobro imati kraj sebe.

10.09.2018.

Sranje

Komentiraj i uključi se!

Za komentiranje moraš biti prijavljen na portal - prijavi se ili registriraj ako još nemaš korisnički račun

Prati nas na Instagramu

33.517
članova EKIPE

Postani i ti dio EKIPE! REGISTRIRAJ SE!