3

Nekoliko glavnih društvenih mreža su zapravo prilično različite po sadržaju koji se na njima objavljuje. Nešto što se objavljuje na Instagramu, sigurno ista osoba neće objaviti i na Twitteru. Svakome najbolje leži jedna od društvenih mreža, pogledaj koja je tvoja.

Svakome je najdraža neka društvena mreža. Dok neki ne mogu vidjeti TikTok ni nacrtan, drugi uživaju gledajući i objavljujući videe na njemu. I nitko nije u krivu. Postoji puno različitih društvenih mreža koje su popularne danas i svatko može pronaći onu koja njemu najbolje odgovara i nju koristiti. Ili nijednu. I to je isto opcija. Koja bi društvena mreža bila idealna za tebe s obzirom na tvoju osobnost? Hoće li to biti neka koju baš i obožavaš ili neka koju ni ne koristiš? Riješi kviz u nastavku i saznaj.

Foto: Unsplash

M.T.

Pogledajte još:

KVIZ: Jeste li se ti i tvoja BFF znale u prošlom životu?

KVIZ: Kakav ćeš auto voziti kada odrasteš? Za svakoga je neki baš savršen!

KVIZ: Kakvo vrijeme predstavlja tvoju osobnost?

Riješi i ti kviz!

Za rješavanje kviza moraš biti prijavljen na portal - prijavi se ili registriraj ako još nemaš korisnički račun.

kviztestzabavadruštvene mrežeosobnost

Komentari

Dina55

Dina55

15.10.2020.

INSTAGRAM

hmm.. s obzirom da na njemu provodim puno vise vremena no na fb, moguce vrlo lako, ali nemam potrebu za objavljivanjem dok se ne nadje nesto stvarno zanimljivo..

30.12.2020.

NIJEDNA. Ti si osoba koja bi bila sretna i da nema profil ni na jednoj društvenoj mreži. Bitnije ti je da se družiš s ljudima i radiš stvari koje voliš, bez da se moraš brinuti kako i što objaviti. Ne želiš fotkati hamburger kada ti napokon dođe u McDonald'su nego ga želiš samo u miru pojesti. Iako ćeš škicnuti tu i tamo što se događa na Insta, nećeš satima i satima skrolati po tuđim objavama i pratiti tko se od influencerica posvađao, a tko ima novog psa.Da da

stewardess

stewardess

02.01.2021.

ali... pratim samo sportaše i ljude koje poznajem 😂

Komentiraj i uključi se!

Za komentiranje moraš biti prijavljen na portal - prijavi se ili registriraj ako još nemaš korisnički račun

35.434
članova EKIPE

Postani i ti dio EKIPE! REGISTRIRAJ SE!