Taylor Swift i Travis Kelce

U potrazi za idejama za spoj nekada zaštekamo i ništa nam dobro ne pada na pamet. Šetnja ili odlazak na piće su standardne ideje za spojeve, ali ako želiš nekoga impresionirati, moraš nastaviti razmišljati.

Odlazak na kavu ili u šetnju nisu loši spojevi, ali su već viđeni 100 puta. Ako ti želiš osmisliti nešto drugačije i iznenaditi osobu s kojom ideš na spoj, onda ti zadnji spoj od Taylor Swift i Travisa Kelca može biti inspiracija. Bilo da si ostala bez ideje za spoj ako si u dugogodišnjoj vezi ili je i tvoja veza kao i njihova još friška, ova ideja može poslužiti za svaku situaciju. A ona je odlazak u zoološki vrt!

Nucci Nucci ostavlja pjevačku karijeru? Bacio se u neke skroz nove vode i pokrenuo biznis

Taylor je ovih dana održavala koncerte u Australiji, a jučer je imala dan za odmor pa ga je iskoristila tako da je s Travisom i svojom ekipom s turneje posjetila zoološki u Sydneyju. Sljedeći put ti i dečko možete u zagrebački zoološki! Taman dolazi proljeće i lijepi dani, idealni za provesti na otvorenom.

 

 

Ovo je spoj koji će biti za pamćenje! Bit će manje awkward jer nećete biti „sami“, a i imat ćete dodatne teme za razgovor koje će se stvarati same od sebe zbog novog okruženja. Svakako savjetujemo da prije nego sve organiziraš provjeriš voli li ta osoba uopće zoološki.

 

 

Ako voli – ovo je jedna ideja za spoj koja se ne koristi tako često, što je šteta jer može biti baš lijepi provod!

Zendaya i Timothee Chalamet Imena slavnih osoba koje hrpa ljudi izgovara krivo – evo kako se ovih 14 zapravo čitaju


 

Taylor Swift Travis Kelce ideja za spoj za parove gdje otići na spoj za proljeće ukradi ideju od slavnih originalna ideja

Još vijesti