Cura i dečko

Svaki par ima neku svoju rutinu i najčešće načine na koje se druži. Što god da su vaši standardni spojevi, ovo proljeće iskoristite lijepo vrijeme i odite raditi nešto malo drugačije.

Ne može svako vaše druženje biti drugačije ili posebnije, ali tu i tamo možete doći do neke ideje za spoj koju ne koristiti inače i raditi nešto drugačije. Nešto što čak možda i nije tipično za vas. Kada isprobavate neke nove ideje za spojeve stvarate i nove uspomene za pamćenje. Proljeće je savršeno godišnje doba za provoditi vrijeme vani i ne biti non stop zatvoreni. Ovo su neki proljetni spojevi koji bi se mogli svidjeti i vama, a svi uključuju provođenje vremena vani. Tako da je najbitnija stvar koja vam treba: lijepo vrijeme. Toga će u narednim danima i tjednima biti napretek pa ih iskoristite na neki od ovih načina.

Spoj Najromantičniji spojevi IKAD – 10 ideja kada želiš osobu oboriti s nogu u potpunosti

1.Piknik
Kada ste ti i dečko bili zajedno na pikniku? Treba vam samo dekica, hrana, piće i možete uzeti koju društvenu igru, ali i ne morate. Odaberite neku livadu ili park i razvucite dekicu. Uživat ćete!

 

 

2.Vožnja biciklima ili na rolama
Malo aktivnosti! Ako oboje rolate, možete obući role i pretvoriti rolanje u dejt. Pronađite neku lijepu lokaciju poput primjerice Bundeka da budete i u prirodi. Ako rolanje ipak nije za vas, uzmite bicikle. Najbolje je pronaći neku rutu gdje nije previše gužva da možete voziti jedno kraj drugoga.

3.Igranje badmintona
Sport koji se može igrati vani na otvorenom je sljedeći prijedlog. Jedna dobra ideja je da uzmete rekete i igrate badminton, ali i bilo koji drugi sport će biti jednako fora.

4.Koncert na otvorenom
Kada dođe toplije vrijeme počnu i događanja i koncerti na otvorenom. Kada su na otvorenom to bude skroz druga vibra. Moglo bi vam biti zabavno ako neki izvođač kojeg oboje slušate ima neki nastup. Ako i nema, pronađite neki koncert koji je u žanru koji slušate i možda pronađete novi omiljeni bend.

 

 

5.Odlazak u zoološki ili botanički vrt
Zoološki je vrt slatka ideja za spoj, ali ako vam je žao životinja tamo i ne podržavate postojanje zooloških, druga opcija može biti botanički vrt. Obje su ideje kao stvorene za toplije doba godine.

Slikanje selfija Izbjegni neugodnu tišinu na spoju: 8 načina kako spasiti situaciju kad se pojavi tišina

6.Planinarenje na Sljeme
Trebate izazov? Evo jedan spoj i za one koji baš jako vole prirodu i boravak u njoj. Spakirajte ruksake i za vikend se zaputite na Sljeme. Čak i da nemate kondicije, bit će vam zabavno. Ne morate juriti već odaberite svoj tempo i računajte da bi vam na ovo moglo otići pola dana pa ne krećite prekasno.

7.Izlet u obližnji grad
Sjednite na autobus ili na vlak i otiđite na mali izlet u obližnji grad. Bit će to posebna avantura ako ćete ići javnim prijevozom. Otići možete bilo gdje! Pogledajte koji su gradovi povezani s onim gdje živite, napravite plan i krenite.

 

 

8.Gledanje zalaska sunca
Navečer se možete naći i otići gledati zalazak sunca. Tako romantično! Ovaj spoj možete spojiti s još nekima s ove liste poput piknika ili vožnje biciklima i pretvoriti u jedan mega spoj.

9.Odlazak na brunch na neku terasu
Brunchevi su hit koji je u posljednje vrijeme zaludio sve, a bilo da vas je ili nije, iskušajte i ovo. Odaberite neko mjesto koje ima otvorenu terasu da možete uživati u suncu i umjesto na piće, odite na brunch.

10.Volontiranje u skloništu za pse
U nekim skloništima za pse traže uvijek volontere koji će doći i izvesti pse u šetnju. Ako ste dobri s psima, ovakav spoj može biti jako sladak, a usput ćete napraviti i dobro djelo. Raspitajte se imaju li skloništa kraj vas ovakvu opciju.

Pristojno ponašanje Ponašanja koja su sve rjeđa kod dečki, a na koja cure padaju: 9 džentlmenskih poteza koji nisu staromodni

proljetni spojevi dejt ideje za spoj spojevi na otvorenom gdje otići na spoj što raditi na spoju proljetne aktivnosti za parove

Još vijesti