Galerija Baka Prase Baka Prase - 1 Baka Prase - 2 +4 Baka Prase - 3

Baka Prase je sve zatekao nespremne kada je iznenada na svom Instagramu objavio da je bankrotirao i da mora prodati svoje automobile. Uz to, činilo se kako ga je i djevojka ostavila. Jesi li povjerovala u tu priču?

Baka Prase ima itekako puno novaca što možeš vidjeti po njegovom stilu života, a sada je odjednom objavio da je na nuli. Iznenađujuće. I sumnjivo! Ne bi bilo prvi put da neka slavna osoba mulja svoje pratitelje kako bi izazvala zanimanje i hype. Čini li Baka Prase upravo to sada, što ti misliš?

Vjeruješ li da je Baka Prase stvarno bankrotirao ili misliš da nešto mulja?

Ukupno glasova:

Nekako je nevjerojatno da je odjednom ostao bez svega, iako ne bi bio prva osoba koja se zeznula i prokockala svu ušteđevinu. Ipak, taj scenarij mnogima nije sjeo i ne djeluje realno. Mulja li nas sve Baka Prase? Vrlo je vjerojatno da je cijela drama koja je nastala samo dobar marketinški trik s kojim želi skrenuti pažnju na sebe jer će objaviti nešto VELIKO. Prodaja automobila i objave Anje su samo dodatak koji bi trebao uvjeriti ljude.

 

@brkiovde

 

♬ original sound - Z7duckx_Music

 

Ljudi su istraživali i čini se da su došli do odgovora što se stvarno događa. Postoji teorija da Baka Prase prelazi sa stare platforme za streaming na novu, jednu od najvećih na svijetu. Radi se o online kripto kasinu, Stake. Tu bi trebao početi zarađivati još više nego do sada. Kako bi ta informacija što više odjeknula kada ju odluči objaviti, ovo je temelj koji je morao postaviti.

 

U komentarima se čini da je svima jasno kako se Baka zeza i da mnogi nisu ni na sekundu povjerovali u cijelu priču da je ostao bez svega. S obzirom da su ipak njegovi pratitelji većinom djeca, sigurno je neke uspio zavarati. Za sada se ni Baka Prase ni Anja nisu oglasili previše po pitanju cijele situacije.

Baka Prase Baka Prase u financijskim problemima: "Mnogo sam se zadužio, nemam odakle da stvorim lovu…"

Baka Prase i Anja Blagojević Nakon bankrota uslijedio je i prekid? Baka Prase prodaje auto koji je Anji kupio za rođendan

baka prase bankrot drama što se stvarno dogodilo zeznuo pratitelje

Još vijesti