Galerija Baka Prase i Anja Blagojević Anja Blagojević Anja Blagojević +6 Anja Blagojević

Rođendani su prilika za iznenađenja, a u svijetu YouTubera i influencera to znači da će svaki rođendanski poklon biti na razini viralnog sadržaja. Tako je i Anja Blagojević, popularna YouTube zvijezda i influencerica, mislila da će njezin rođendanski poklon biti obična šala, no Baka Prase je odlučio podići ljestvicu.

Baka Prase - 3 Baka Prase pokazao svoju drugu stranu: Ovom je gestom oduševio i ljude koji ga inače ne vole


Sve je počelo bezazlenim prankom - Anja je mislila da snimaju video gdje će 24 sata živjeti odvojeno, dok će Bogdan (poznatiji kao Baka Prase) u međuvremenu kupiti rođendanski poklon. Međutim, ovaj put nije bio u pitanju običan šala. Baka Prase je Anji kupio ni manje ni više nego automobil iz snova, dizajniran po Anjinim željama. Bijeli interijer je bio ključna stavka jer, kako kaže Baka Prase, bijela boja odgovara ženi poput Anje. Oduševljen svojim izborom, Baka Prase nije mogao sakriti osmijeh, iako ga je malo boljelo saznanje da će Anja sada voziti bolji auto od njega.

Dan rođendana bio je isplaniran do najsitnijih detalja. Bakin prijatelj Igor je držao oko na Anji i izvještavao ga o svemu što se događa. Plan je bio da Igor dovede Anju u salon automobila pod izlikom da Bakin Brabus, njegov trenutni auto, treba biti prepisan na Anju zbog navodnih problema s porezom.

Dok je Anja potpisivala ugovor, Baka Prase je prišao s leđa i iznenadio je pravim spektaklom. Priznao joj je što joj sprema i izveo ju je van, pokazavši kutiju koja je, na Anjinu skepticizmu, sadržavala nešto sasvim drugačije - krntiju za koju je tvrdio da mu ima sentimentalnu vrijednost.

Međutim, to nije bio pravi poklon. Kasnije ju je uveo u salon i otkrio pravog ljepotana - novi Mercedes SL 43 AMG. No, Baka Prase nije mogao odoljeti još jednom pranku, rekavši joj da je i ovaj auto dio šale. Anja je bila izrazito ljuta na ovu dodatnu dozu zavaravanja.

via GIPHY

Reakcije prijatelja i roditelja Baka Praseta bile su iznimno pozitivne. Svi su bili sretni i iznenađeni ovim spektakularnim rođendanskim poklonom, dok su fanovi na društvenim mrežama brujali o ovom luksuznom pothvatu.

Na kraju, možemo zaključiti da je Baka Prase još jednom uspio nadmašiti očekivanja svojim rođendanskim iznenađenjem za Anju.

Pokloni Pokloni za rođendane i sve druge prilike: Ovih će se 20 svidjeti curama, a i sigurno će ih koristiti



 

baka prase bogdan ilić anja bla Anja Blagojević mercedes rođendan rođendanski poklon

Još vijesti