Galerija Ljetna haljina Ljetna haljina iz Pull & Beara Ljetna haljina iz Pull & Beara +17 Ljetna haljina iz Pull & Beara

U dućanima već naveliko prevladavaju nove proljetne i ljetne kolekcije, a ako voliš nositi haljine, imamo odličnu vijest za tebe – prepune su preslatkih ljetnih haljinica!

Postaje tako vruće da bez problema već ujutro možeš ići negdje s golim nogama pa zašto to ne iskoristiti i početi nositi slatke proljetne i ljetne haljinice. U njima će ti biti manje vruće, to je zagarantirano, a usput ćeš izgledati i super slatko bez da si se morala puno potruditi. Haljina i tenisice – i imaš savršenu udobnu ljetnu uniformu. Najbolje je tijekom vrućih dana birati haljine koje su od prirodnih materijala poput pamuka ili lana, pogotovo ako si netko tko se jako preznojava.

Ljetna haljina Haljine kakve ćemo nositi ovog proljeća i ljeta: 7 modela koji su ove godine veliki hit

Ipak, nekada padnemo pod utjecaj haljina od onih umjetnih materijala jer su tako slatke! Pogledali smo kakva je ponuda haljina za ovo proljeće i ljeto, a kao rezultat je nastala ova lista.

 

 

Izdvajamo ti 20 haljina koje možeš nositi kroz dan gdje god da išla, a neke mogu biti i za dejt ili izlazak. Ono što je dodatan plus je da su i sve ove haljine ispod 30 eura. Ima bijelih haljina koje su zaštitni znak ljeta, ali i raznih drugih boja, kao i mnoštvo trendi i klasičnijih modela! Baci oko na galeriju iznad i možda se i ti zaljubiš u neku od ovih proljetnih haljinica.

Mala crna haljina Traži se komad više: Pojavila se mala crna haljina koja će laskati svakom obliku tijela

ljetna haljina proljetna haljina Moda iz dućana ponuda haljina za toplije dane za svaki dan slatke haljine ispod 30 eura

Još vijesti