djevojka koja se šminka

Svi znamo da svakodnevni makeup može biti jednostavan i efikasan, ali ponekad se čini da su kvalitetni proizvodi za šminkanje prava rijetkost. No, nema potrebe da isprazniš svoj novčanik kako bi postigla prirodan izgled koji će te osvježiti i pojačati tvoju ljepotu.

Svi zaslužujemo osjećati se samopouzdano i sjajno svakog dana, bez obzira na proračun. Slijedeći nekoliko jednostavnih koraka i koristeći proizvode koji su dostupni po niskim cijenama, otkrit ću ti kako postići prirodan izgled koji će te ostaviti bez daha i pritom neće opteretiti tvoj budžet.

stavljanje kreme

Korak 1: Priprema kože: Priprema kože je ključ uspješnog makeupa. Počnemo s čistom i hidratiziranom kožom. Koristi hidratantnu kremu koja odgovara tvom tipu kože kako bi osigurala da je tvoja koža glatka i pripremljena za makeup. Prije nanošenja makeupa, važno je imati hidratiziranu kožu kako bi makeup bolje sjedio. Hidratantna krema poput Balea Aqua Feuchtigkeitscreme ili Nivea Soft je odličan izbor.

Korak 2: Savršena podloga: Umjesto skupih podloga, potraži pristupačne opcije u lokalnim drogerijama. Mnogi brandovi nude odlične tekuće podloge i BB kreme koje se lako nanose i daju koži besprijekoran izgled. Nemoj zaboraviti odabrati nijansu koja odgovara tvom tenu. Teško da možeš pogriješiti s Afrodita Cosmetics Perfect Me BB kremom ili Garnier BB Cream Miracle Skin Perfector BB kremom.

šminkanje

Korak 3: Nježne nijanse za oči: Za postizanje prirodnog izgleda na kapcima, odaberi paletu sjenila koja sadrži nježne, prirodne tonove. Osim toga, razmisli o paleti koja ima kako mat, tako i shimmer nijanse kako bi mogla postići više različitih izgleda. S ovim pristupačnim paletama, kao što su Essence All About Roses Eyeshadow Palette ili Aura Nude Passion Palette, možeš postići blistav izgled očiju bez puno truda.

Korak 4: Naglasi trepavice: Nakon nanošenja sjenila, dođe vrijeme za naglašavanje trepavica. Dostupno je mnogo maskara koje ne koštaju puno, a pružaju odlične rezultate. Pogledajte maskare kao što su Essence Lash Princess Mascara ili Eveline Volumix Fiberlast Mascara. Ove maskare produžit će tvoje trepavice i dodati volumen, stvarajući svjež i budan izgled očiju.

Korak 5: Dodajte boju usnama: Kako biste dodali boju usnama i istaknuli ih, odaberite ruž za usne ili sjajilo koje odgovara vašem ukusu. Odabir prirodnih nijansi, poput ruževa iz Essence Longlasting Lipstick linije ili Golden Rose Soft &Matte; Creamy Lip Color, stvorit će nježan i svjež izgled usana.

Korak 6: Zapečati look: Da bi osigurala da tvoj makeup ostane postojan tijekom dana, koristi prozirni puder za postavljanje. Rimmel Stay Matte Pressed Powder je pristupačan i vrlo učinkovit proizvod koji će ti pomoći zadržati svjež izgled.

Stavljanje korektora Greške koje radimo kada stavljamo korektor: Zbog ovih 6 ti ne izgleda dobro kao drugim curama


S ovim jednostavnim koracima i pristupačnim proizvodima, možeš postići prirodan svakodnevni makeup izgled koji će te osvježiti i pojačati tvoju ljepotu, a pritom neće opteretiti tvoj budžet. Tvoja svakodnevna rutina šminkanja može biti pristupačna i jednostavna, a rezultati će te oduševiti. Budi spremna na komplimente jer ćeš blistati cijeli dan!
 

šminka prirodan look budget friendly diy

Još vijesti