Galerija Leah Halton - 9 Leah Halton - 1 Leah Halton - 2 +7 Leah Halton - 3

Proglašena je najljepšom curom na TikToku – i rekli bismo s razlogom. Leah Halton je postala viralna zvijezda nakon što je objavila video u kojem lip synca uz pjesmu. Ništa posebno, ali izgleda dovoljno.

Leah je sasvim slučajno postala najveći hit ovih dana. Svi žele vidjeti taj video koji je toliko poseban da je postao viralan. Ima na njemu preko 365 milijuna pregleda i taj broj iz dana u dan i dalje drastično raste. Iako video nije ništa poseban jer Leah samo lip synca uz popularnu pjesmu, svejedno je uhvatio pažnju mnogih. Razlog? Nitko nije 100% siguran.

Stavljanje gela za obrve Gel za obrve koji je čudo: Toliko ga obožavaju da ima preko 10.000 pozitivnih recenzija i ocjena 5

Vjerojatni je razlog taj da je Leah stvarno lijepa i malo po malo ljudi su htjeli vidjeti tko je ta djevojka koju svi gledaju. U komentarima ima puno zlobnika i ljubomornih ljudi, ali reći da Leah nije zgodna bi bila laž. I dok ju neki vrijeđaju, drugi žele izgledati kao ona i traže ju da otkrije kako se našminkala u viralnom videu.

 

@looooooooch Summer😊#Inverted ♬ Praise Jah In The Moonlight - YG Marley

 

Šminka joj izgleda top, a nije skrivala kako ju je napravila. Snimila je video, ali nije puno pričala što i kako raditi, a koje je proizvode koristila možeš hvatati pauzirajući video.

 

@looooooooch Replying to @mari my go to makeup🤍 #Inverted #greenscreenvideo ♬ Praise Jah In The Moonlight - YG Marley

 

Obrve je naravno začešljala prema gore, a možeš vidjeti i da je na lice stavila Charlotte Tillbury Hollywood Flawless Filter Glow Booster koji je kao puder uz koji će kosa izgledati zdravo, sjajno i lijepo. Korektor ispod očiju i na bradi je dodatno setirala puderom, a dodala je i tekuće rumenilo na obraze i preko nosa. Stavila je i drugu turu rumenila i to jarko ružičasto. Pjegice su obavezan korak kako bi postigla ovaj izgled, kao i tuš. Da bi ti koža izgledala lijepo, kroz rutinu šminkanje je dodala i sprej za setiranje. Zanimljiv je detalj taj da je na usne dodala samo olovku za usne i to je to, bez da je s bilo čim popunjavala.

 

 

Šminka joj u većini slučajeva izgleda isto pa je ovo vjerojatno neka njena svakodnevna rutina šminkanja. Ne izgleda teško niti komplicirano pa je zapravo idealno za dane kada se želiš malo više spremiti, ali da ne izgledaš previše spremljeno.

Alix Earle Boja laka za nokte koja je postala hit: Izgleda luksuzno, a trend je pokrenula Alix Earle

Venus Turner Cura je dokaz da nije uvijek šminka dobra ideja: Pokazala je kako izgleda bez šminke i postala viralna

šminka Leah Halton makeup rutina tiktok viralni video lip synca kako se našminkati kao leah halton Viralno

Još vijesti