1

Ah, ništa ne poručuje “ne volim te više” kao dobar, stari valentinovski žohar! Ako si razmišljala kako bi to bilo poslati ovog kukca bivšem koji ti je slomio srce – sigurno si odustala jer: a) tko će uloviti žohara? i b) tko će ga upakirati u paketić i poslati na njegovu kućnu adresu?

Srećom, rješenje postoji. Ekipa iz zoološkog vrta u San Franciscu nudi priliku da “posvojite” žohara ili škorpiona u čast onog “posebnog” dečka koji više uopće nije toliko poseban.Cijena za usvajanje žohara je 25 dolara (oko 150 kuna), ali ako se osjećaš posebno ljuto i razočarano, uvijek možeš pokušati sa škoriponom koji košta dvostruko. “Je li i vas nesretna ljubav ubola svojim žalcem? Razmisli o tome da usvojiš velikog, dlakavog škorpiona, najvećeg u Sjevernoj Americi”, reklamiraju svoju ponudu na web stranici.

Naravno, tvoj bivši neće zbilja dobiti žohara ili škorpiona poštom, ali i pismo u kojemu piše da je netko usvojio ove beštije i nazvao ih po njemu, svejedno šalju snažnu poruku. Za dodatni učinak, usvojiteljski škorpionski paket dolazi s malenim plišanim škorpionom koji je svakako cool zamjena za plišanog medvjedića.

Dobre su vijesti da svi novci koje će na ovaj način sakupiti odlaze u humanitarne svrhe – za brigu oko brojnih kukaca i insekata, ali i za potrebe akcije kojom pokušavaju spojiti ljude s prirodom i potaknuti ih da brinu o njoj.

Sviđa li ti se ova ideja? Misliš li da bi i domaći zoološki vrtovi trebali osmisliti nešto slično?

L.B./izvor: Cambio

foto: San Francisco Zoo

Pročitajte još…

…Anti-valentinovo: super pokloni one koji bojkotiraju dan zaljubljenih…

…Simboli Valentinova…

…Kako provesti najbolje Valentinovo s frendicom…

Valentinovobivši dečkonesretna ljubavzoološki vrtusvoji žohara ili škorpiona

36.511
članova EKIPE

Postani i ti dio EKIPE! REGISTRIRAJ SE!