1

Ponekad odlučimo vježbati i zdravije se hraniti, ali to ne potraje dugo. Mnogi se pitaju kako zadržati motivaciju za zdrav i aktivan život.

Nekada nam je potrebna samo jedna osoba koja će nas inspirirati da nastavimo s onim što smo započeli. Trening, vježbanje, trčanje, zdrava hrana - sve su to dijelovi aktivnog života.

Sve je više blogera, vlogera i različitih online savjeta koji pokazuju kako treba vježbati te što kuhati. Neki od njih mogu biti i naša motivacija:

Shonda1020
Rijetko kada se može vidjeti da fitnes blogerica stavlja recepte poput onog za makarone sa sirom, a upravo to radi Shonda1020. Ona ima 39 godina, majka je dvoje djece te smatra da za odlične rezultate nije potrebna teretana. Upravo zbog toga ona pokazuje koje se vježbe mogu radii kod kuće i na koji način. Shonda pokušava ljude motivirati preko Instagrama, a ima još dodatni profil samo s receptima.
Lyndsey Chanel Jordan

Lyndsey je prilično nova kada se radi o fitness bloganju, ali je počela dijeliti svoje navike vježbanja s drugim korisnicima nakon što ju je na Tumblr-u netko pitao koja je njezina tajna. Ono što svi vole kod Lyndsey je njena iskrenost i smisao za humor. Između čučnjeva i vježbi za leđa ona posta smiješne citate ili fotke s kasnog ručka s prijateljima.


The Hungry Runner Girl
Ova blogerica je tek postala mama, a njena prva ljubav je trčanje. Trčanjem se bavi godinama, a svi će ostati inspirirani njenim blogom te će sve natjerati da obuju tenisice za trčanje i `uhvate šprint`. Gladna cura koja voli trčati je velika inspiracija svim mamama, ali i djevojkama koje razmišljanju o tome da se krenu baviti trčanjem i tjelovježbom.
Izzy Itshealtheylifestyle

Ova švicarska blogerica dokumentira svoj bijeg od anoreksije koji je počeo prije šest godina. Ono što Izzy piše je dosta osobno te može pomoći svima bez obzira na to što se radi o anoreksiji. Izzy je dokaz koliko je bitno fizičko i psihičko stanje te pokazuje da žene mogu biti snažne u borbi s ovom opakom bolešću koja najčešće pogađa mlade djevojke.
Jessi Kneeland
Blogerica Jessi ima vrlo neobičan pristup fitnesu i promicanju pozitivnog odnosa prema tijelu, a ona vjeruje da se može kombinirati oboje. Jessi otvoreno govori o tome kako se drugi ne bi trebali zamarati onime što neka osoba jede, koliko jede i slične stvari, a isto tako smatra da vježbanje treba služiti za poboljšanje života, a ne kao kazna. Ona daje ohrabrenje u smjeru vježbanja, a ne prigovara onima koji ne žele postati `moljci iz teretane`.
Jessamyn
Neki možda prepoznaju Jessamyn jer je vrlo popularna na Instagramu i Tumblr-u. Njena popularnost je u tome što je ona instruktorica yoge koja ima viška kilograma. Na njenim satovima yoge se nikada ne čuje pitanje `kako izgledam?` nego `kako se osjećam?` što je jako važno. Njena priča o tome kako je počela s yogom je vrlo inspirativna kao i njen cijeli profil.

fitnessfitness blogeriblogeriinspiracijamotivacija

Komentari

07.03.2016.

Izzy je iz Švedske :)

Komentiraj i uključi se!

Za komentiranje moraš biti prijavljen na portal - prijavi se ili registriraj ako još nemaš korisnički račun

Budi u pokretu uz Reebok Print Smooth!

Vježbanje i održavanje forme lakše je uz najnoviji model Reebok Print Smooth tenisica za trčanje!

Više od 120 fitness, pilates i aerobic instruktora u Hrvatskoj isprobalo je ove tenisice i dalo im ocjenu 4,50. Udobnosti daju ocjenu 4,85, a kvaliteti je dodijeljena prosječna ocjena 4,40. Fleksibilnost tenisice zaslužila je fantastičnu ocjenu 4,58, a preporučuje ih čak 93% ispitanika.

35.850
članova EKIPE

Postani i ti dio EKIPE! REGISTRIRAJ SE!