0

Postoji tri tipa cura: one koje si već mjesecima govore da od sutra kreću vježbati, postoje one koje su kupile svu potrebnu opremu ali nikako da krenu vježbati ili se to događa svake prijestupne i one koje aktivno vježbaju.

Ako si u zadnjoj grupi – svaka čast! Onda sigurno znaš koliko vrijedi dobra i čvrsta gumica za kosu, a još je važnije napraviti frizuru koja će izdržati cijeli trening. Ovo je nekoliko ideja za frizove koji će ostati na mijestu. Plus, svaku od ovih možeš isfurati i za školu ili kavu.

Francuska pletenica + rep – praktično i izgleda precoolDuple punđice – što ćeš više vježbati ovo će izgledati boljeRep + pletenica – friz koji je gotov za tri minute, a izgleda mrakFrancuske pletenice – ako pripremaš opaki trening ova frizura je baš za to. Nema ispadanja niti letenja kose okoloKonjski rep i traka za kosu – klasika plus mali dodatak koji će te spasiti ako furaš šiške
Foto: Pinterest/Youtube

I.I.

Pročitajte još:

Smeđa kosa don´t care - lude frizure koje moraš isprobati ovog ljeta!

Cool ili totalni apsurd? Ima kosu dužu od 2 metra i ne namjerava ju ošišati

Kosa u repu ili punđa - što tvoja omiljena frizura govori o tebikosapletenice

Budi u pokretu uz Reebok Print Smooth!

Vježbanje i održavanje forme lakše je uz najnoviji model Reebok Print Smooth tenisica za trčanje!

Više od 120 fitness, pilates i aerobic instruktora u Hrvatskoj isprobalo je ove tenisice i dalo im ocjenu 4,50. Udobnosti daju ocjenu 4,85, a kvaliteti je dodijeljena prosječna ocjena 4,40. Fleksibilnost tenisice zaslužila je fantastičnu ocjenu 4,58, a preporučuje ih čak 93% ispitanika.

36.473
članova EKIPE

Postani i ti dio EKIPE! REGISTRIRAJ SE!