0

U današnjem svijetu nameću nam se svakakva pravila. Kao npr. cura nije lijepa ako nema tonu šminke ili konturirano lice, cure nisu popularne ako se ne oblače po najnovijoj modi i ne nose brendirane stvari?

Ali pravila su tu da se krše. Danas ću govoriti o još jednom pravilu koje nameće današnje društvo, a to je visina partnera.

via GIPHYGotovo svaki čovjek bi rekao da ljubav nema granica, ali većina njih je svejedno izbirljiva. Pravilo u današnjem društvu je da muškarac bude viši od cure. Ali pravila su tu da se krše. Većina djevojaka ne želi ulaziti u veze s dečkom koji je niži od njih i to upravo zbog tog pravila koje im se nameće.

Centimetri u ljubavi nisu bitni. Nemoj da te visina partnera deprimira niti koči u nekim tvojim ljubavnim postupcima jer baš po tome ste posebni, niste u onome moru klonova. Ipak su osobnost i neke zajedničke osobine bitnije od visine. Ako se razumijete i ne možete izdržati niti jedan dan, a da si ne pošaljete poruku, onda je to nešto po čemu znaš da je baš on možda pravi za tebe.

Dosta poznatih zvijezda je hodalo s muškarcem nižim od sebe, kao npr. Cameron Diaz i Tom Cruise, ili Nicole Kidman i Tom Cruise. Tomu to očito nije smetalo, a ni poznatim curama koje su hodale s njim. Zato nemoj dozvoliti da današnje društvo utječe na tvoj život i stvara ti komplekse, jer tko zna, možda ćeš jednoga dana požaliti što nisi bila s dečkom koji je bio savršen za tebe, a to sve samo zbog njegove visine. Vjerujte mi, govorim iz vlastitog iskustva.

Iva Knežević

Teen novinar

Teen novinar: Tvoj članak na naslovnici

Voliš pisati? Oduvijek te zanimalo kako bi bilo biti novinar? Ovo je prilika da se okušaš u novinarskom poslu i vidiš jesi li stvoren/a za to.

Teme su po tvom izboru, to može biti moda, savjeti, glazba, zanimljivosti, DIY, škola, tehnologija... sve što zanima tebe i ostale tinejdžere!

Ako se slažeš s Uvjetima korištenja, pošalji nam svoj članak na mail teen385@novatv.hr

36.470
članova EKIPE

Postani i ti dio EKIPE! REGISTRIRAJ SE!