3

OK, odlučeno je da ove godine nema odlaska na ljetovanje. Nema plaža, noćnih provoda – ako ste već na to pomislili, ne očajavajte. Donosimo vam nekoliko ideja kako ljeto provesti u gradu.

Odlazak na bazene s prijateljima
Ljeta umiju da budu vrela, a odlazak na bazene je idealan način da se rashladite i zabavite. Pozovite nekog od vaših prijatelja, koji ljeto provode u gradu i zabavite se.

Pyjama party

Pyjama party može da bude super zabavna. Pozovite nekoliko prijatelja i zajedno isplaniajte večer. Organizujte filmski maraton, igrajte društvene igre, pričajte priče, slušajte muziku... i, naravno, dobro se zabavite !

Putovanje s prijateljima
Putovanja s prijateljima mogu biti jako zabavna. Okupite grupicu prijatelja i zajedno posjetite neki obližnji grad. Otiđite u zajednički shopping, posjetite znamenitosti toga grada, napravite nekoliko fotki i uživajte !Pronađite posao

Umjesto da dosađujete po cijele dane, zašto ne pronaći neki posao i zaraditi nešto novca.

Raspitajte se da li neko u vašem gradu nudi posao koji biste mogli obavljati. Ako ne, sigurno neko od vaših poznanika ili prijatelja treba pomoć oko nečega i spreman je da vas nagradi za vaš trud.

Uradite nešto što već dugo odlažete
Sigurno postoji nešto što već dugo želite uraditi, ali nikako da nađete vremena. Ljeto i praznici su idealna prilika za to. Bilo da je to film koji ste namjeravali pogledati, knjiga koju ste naumili pročitati, DIY projekat ili nešo drugo – sada imate idealnu priliku za to.

Imaš još neke ideje ? Podijeli ih sa nama !

Emina Sabljaković
Foto: Sxc.hu

teen novinar

Komentari

03.07.2013.

pyjama party? se veli PYJAMA?? hahahhahhahhahhahha

25.07.2013.

Da li je pyjama ili pajama - svejedno je. Zavisi od naglaska - američkom ili britanskog. Stoga, prvo inform yourself ;)

25.07.2013.

*američkog

Komentiraj i uključi se!

Za komentiranje moraš biti prijavljen na portal - prijavi se ili registriraj ako još nemaš korisnički račun

Teen novinar

Teen novinar: Tvoj članak na naslovnici

Voliš pisati? Oduvijek te zanimalo kako bi bilo biti novinar? Ovo je prilika da se okušaš u novinarskom poslu i vidiš jesi li stvoren/a za to.

Teme su po tvom izboru, to može biti moda, savjeti, glazba, zanimljivosti, DIY, škola, tehnologija... sve što zanima tebe i ostale tinejdžere!

Ako se slažeš s Uvjetima korištenja, pošalji nam svoj članak na mail teen385@novatv.hr

35.991
članova EKIPE

Postani i ti dio EKIPE! REGISTRIRAJ SE!