1

Siječanj je uobičajno mjesec nominacija i dodjela brojnih filmskih nagrada, a jedna od njih, Zlatne maline, ima posebno značenje u filmskom svijetu. Riječ je o dodjeli nagrada za najgora filmska ostvarenja...

Na adresi film.blog.hr autor bloga se detaljno pozabavio nominacijama za nagradu Zlatne maline.


Pojedini filmovi su višestruko nominirani: Meet the Spartans (5 nominacija i to za najgori film, najgoru sporednu žensku ulogu, za rip - off, za najgoreg režisera i scenario), The love guru (7 nominacija i to za najgori film, najgoreg glumca, glumicu, sporednog mušku ulogu i to (2x), najgoreg režisera i najgori scenario), In The Name of The King: A Dungeon Siege Tale (5 nominacija i to za najgori film, sporednu mušku i žensku ulogu, najgoreg režisera i najgori scenario), The Hottie And The Nottie (5 nominacija i to za najgori film, najgoru glumicu, najgori filmski par, najgoreg režisera i scenario), The Happening (4 nominacija i to za najgori film, najgoreg glumca, najgoreg režisera i najgori scenario), Disaster Movie (6 nominacija i to za najgori film, najgoru sporednu žensku ulogu (2x), najgori rip - off, najgoreg režisera i najgori scenario).

"Od glumica razočaravajuće su bile i Jessica Alba (kojoj su očito majčinstvo i neke druge stvari u životu zanimljivije ... za sad od karijere) i za moj ukus među užasima od filmova ove godine je ipak nepremostiva carica... Kate Hudson (zgodna jesi ali to su uloge za kolektivno lobotomiziranje publike u kinima)" - smatra bloger.

Više informacija o nominacijama i popis nominiranih potražite na blogu film.blog.hr.

Komentari

29.12.2009.

Meet the Spartans, Disaster Movie, Epic movie, Scary movie... Sve su to sramotni rip-offi vrlo dobrih filmova! Još uvijek ne mogu vjerovati da je takvo kopiranje tuđih idea i ismijavanje istih legalno!

Komentiraj i uključi se!

Za komentiranje moraš biti prijavljen na portal - prijavi se ili registriraj ako još nemaš korisnički račun

Prati nas na Instagramu

35.078
članova EKIPE

Postani i ti dio EKIPE! REGISTRIRAJ SE!