1

Poker, mafija, ljubimci, biljar..samo su neke od zaraznih igrica koje smo voljeli igrati. Danas postoji hrpa novih, zabavnih Fejs igrica na koje svakodnevno gubimo više vremena nego bismo htjeli.


Facebook je postao izvor zaraznih i zabavnih igara koji ljude drži i po par sati pred ekranima. Milijuni i milijuni korisnika Fejsa su postali pravi ovisnici o igricama i svaki slobodan trenutak koriste za igranje istih. Igrice su jako zabavne, a ono što ih čini toliko zaraznima je interakcija s hrpom drugih korisnika. Osim što predstavljaju razonodu, igrice su idealne za druženje s frendovima i upoznavanje novih ljudi.

Fejs igrice su brzo napredovale te osim pokera, mafije, farme, kuglanja imamo velik izbor novih, zabavnih i zaraznih igara.


Ako ste u potrazi za novom, zaraznom igricom, počnite s jednom od niže navedenih.

Criminal Case
Criminal Case je uzbudljiva, detektivska igrica u kojoj pronalazite razne tragove za rješavanje zločina. Probudite svoju istraživačku i znatiželjnu stranu i uživite se u ovu cool igricu. 


    

Kitchen Scramble
Volite eksperimentirati u kuhinji s novim receptima? Okušajte se u izradi zanimljivih jela i slastica. Cilj je što brže pronaći prave sastojke za recept i dodati ih u smjesu. Ovo je zanimljiva igrica za cure koje su brze na prstu. Uključite i svoje frendice u igru i natječite se s njima.
Jurassic Park Builder
Ovo je vaša prilika da izgradite vlastiti Jurassic Park. Brinite o dinosaurima, razvijajte ih i borite se s njima. 


         

Castleville Legends
Ovo je igrica koja vas vodi u svijet kraljeva, kraljica i čarobnjaka i jednim klikom možete živjeti u prošlosti. Kraljevstvo je prokleo zli čarobnjak, a junaci ove igrice su zatvoreni u kristalnim zatvorima. Vi imate moć izgraditi novo kraljevstvo i osloboditi junake. Castleville je pun umjetnosti i cool animacija. MoviePop
Ako ste veliki filmofil, onda je ovo prava igrica za vas. Pokažite svoje umijeće prepoznavanja glumaca i glumica te pogodite isječke iz najdražih filmova. Odgovorite na pitanja što brže možete i osvojite bonus bodove. 


          

Bubble Witch Saga
Pomozite Luni, Selmi i Hazel osloboditi svijet od zlih duhova u ovoj zabavnoj igrici punoj mjehurića. Svaka nova razina će vas oduševiti i postat ćete ovisni. Cilj je imati što više mjehurića u kotlovima. 


            

Throne Rush
Zemlju Adergan razdiru beskrajne, krvave borbe. Hrpa varalica se želi dokopati krune, ali kome je suđeno postati pravi kralj?! Obranite svoj zid i kraljevstvo od svojih neprijatelja raznim strategijama. Throne Rush je super igrica za prave ljubitelje borbe i adrenalina.
 Disney City Girl
Moda, slava, bogatstvo... Zaputite se prema New Yorku i izgradite svoj životni san. Osmislite vlastiti lik i izgradite super, moderan stan, uspješnu karijeru i šopingirajte do mile volje.
I.Č./Izvor: Gizmopod.com
foto: Gizmopod.com
fejs igricepopularneovisnicizaraza

36.470
članova EKIPE

Postani i ti dio EKIPE! REGISTRIRAJ SE!