0

Na samu pomisao da je stigao početak nove školske godine hvata te grč u želucu, a pomisao na lude ljetne zabave s frendovima na moru čine se tako daleke? Ove godine povratak u školske klupe može biti totalno zakon. Da, dobro si pročitao, totalno zakon!

Pokaži svojim novim-starim frendovima fotke svog najboljeg ljeta u životu ili kolekciju Pokemona koji si prikupio na vodičkoj plaži ili na zagrebačkom Jarunu. Zajedno zumirajte fotke omiljenog ljetnog profila na Instagramu, s kojeg ti nije promaknula niti jedna slika ovog ljeta, a sve to zahvaljujući Vip Zakon! tarifi koja ti je ovog ljeta osigurala dovoljno megabajta za surfanje u hladovini omiljenog ljetnog beach bara, a sada te to isto, i više, čeka i za surfanje po školskim hodnicima.


Kako bi povratak u školske klupe bio totalno zakon, Vipnet ti omogućuje dodatnih 1500 megabajta koje možeš trošiti kako te volja. S hrpom dodatnih megabajta, u Zakon! tarifi koja sada sadrži ukupno 3000 MB i 1500 min i SMS-ova, a bez obzira na to jeste li ti i frend u istoj mreži, čavrljati i tipkati možeš jednako prema svim mrežama. Za samo 50kn/mj., također možeš uloviti zanimljive selfieje sa svojim starim školskim društvom i instant ih shareati na Snapchatu, Instagramu ili Facebooku.

Za zakon jesen u školskim klupama, potrebno je još samo poslati poruku sadržaja ZAKON na 13106 i aktivirati Zakon! tarifu. Ako misliš da dodatne megabajte nećeš uspjeti potrošiti, ne brini! Nepotrošene megabajte, kao i minute i SMS poruke, iz jednog mjeseca nesmetano prebacuješ u sljedeći.

Zahvaljujući dodatnim megabajtima i novim zakon uređajima, Vipnet i u ovu jesen i u novu školsku godinu unosi nezaboravnu ljetnu zabavu. Po cijeni od 1.199 kuna, s uključenih čak 1.119 kuna na računu, na Samsung Galaxy J3 uređaju, bezbrižno uživaj u svojim megabajtima. Tu je i Lenovo C za samo 799 kuna, s uključenih svih 799 kuna na računu, a uz oba mobitela, ove jeseni, Vipnet ti daje na dar i prijenosnu bateriju, kako se ne bi dogodilo da na putu od škole do kuće ostaneš praznog mobitela.

Još više provjeri OVDJE.

Sponzorirani članak

VipnetškolatarifaVip Zakon

Komentiraj i uključi se!

Za komentiranje moraš biti prijavljen na portal - prijavi se ili registriraj ako još nemaš korisnički račun

Prati nas na Instagramu

34.470
članova EKIPE

Postani i ti dio EKIPE! REGISTRIRAJ SE!