0

Popularna igraća konzola Game Boy proslavila je jučer svoj 24. rođendan. Prije točno 24 godine Nintendo je predstavio svoje malo 'čudo', koje će ubrzo nakon toga biti prodano u više od 130 milijuna primjeraka.

Prvi primjerci pojavili su se 1989. godine u Japanu, nakon četiri mjeseca u SAD-u, a ubrzo su Game Boy konzole doslovno preplavile svijet.

Današnjim generacijama teško je predočiti što je prije 20-tak godina značio ovaj mali uređaj i što bi sve klinci dali da samo na nekoliko minuta zaigraju Tetris, Super Maria, Yakuman i druge popularne igrice.

Igre na Teen385

U posebnom kutku za zabavu IGRE na portalu Teen385 okušajte se u ulozi superheroja, zaigrajte križić kružić, mahjong, spoji voće i druge mozgalice, provjerite svoje vještine u tenisu, kuglanju, nogometu, košarci...
Tu su i legendarni naslovi igrica poput Super Maria, Tom i Jerry te online verzije igre Čovječe ne ljuti se. Izvježbajte parkiranje automobila, vozite formulu, skuhajte večeru, budite stilist, farmer... sve to možete na www.teen385.com/igre.

Bacite oko i na igre kuhanja - složite pizzu, hamburger ili najukusniju tortu.


U nastavku provjerite igrice prema kategorijama:

Arkadne igre
Akcijske igre
Auto-Moto igre (vožnja)
Sport - sportske igre
Mozgalice - Igre za razmišljanje
Za cure - Igrice za djevojčice 

Igre kuhanje


Više: www.teen385.com/igre

igricenintendogame boy

36.210
članova EKIPE

Postani i ti dio EKIPE! REGISTRIRAJ SE!