3

Nekada je teško uskladiti školske obaveze, druženja s prijateljima, nalaženja sa simpatijom i pisanje školskih zadaća - baš zato postoje aplikacije koje će vam olakšati domaće uratke.

Aplikacije koje pomažu pri učenju odavno nisu nikakva novost, a osim što će pomoći pri školskim zadacima, sada su tu i one koje će pomoći i oko domaćih zadaća. Kako bi bili bolje organizirani i bolji učenici, nije sramota posegnuti za modernom tehnologijom.

Za sve odlične učenike da budu još bolji i za one koji se žele popraviti u školi, slijede aplikacije koje će pomoći u pisanju zadaća:

PhotoMath

Ova aplikacija funkcionira tako da prvo treba uslikati fotku zadatka i za par trenutaka slijedi rješenje. Vjerovali ili ne- ovo će riješiti dosta vaših matematičkih problema. S PhotoMath-om možete provjeriti jeste li dobro riješili zadatke, a čak je moguće provjeriti i teže zadatke poput onih s kvadratnim jednadžbama.
RescueTime

Dok rješavate zadatke vjerojatno vam je upaljen laptop ili računalo te stalno odlazite provjeriti svoju omiljenu stranicu ili fejs, a takvo ometanje može produžiti pisanje zadaće. Ova aplikacija prati kako trošimo vrijeme i blokira sve stranice koje nam ga oduzimaju previše dok pišemo zadaću. Nije li to sjajno?

Notability
Nekada nas može zaboljeti ruka od pisanja olovkom po papiru i baš zato je tu aplikacija Notability. Ova aplikacija nam omogućava da upotrebljavamo puno boje, slika i crteža kako bi bolje shvatili lekciju koju učimo ili iz koje pišemo zadaću. Sve svoje bilješke možeš držati na jednom mjestu uz pomoć ove aplikacije.
Flashcards + By Chegg
Uz pomoć kartica za učenje ili svojih bilješki uvijek bolje naučimo i baš na tom principu funkcionira navedena aplikacija. Vjerujte nam, ova aplikacija može vam uštedjeti dosta vremena na ručnom pisanju vlastitih kartica za učenje i podsjetnika.
My Study Life
Aplikacija koja će vam pomoći pratiti raspored sati, za kada je zakazan koji test ili kontrolni, kada je usmeno ispitivanje i druge stvari. My Study Life je nešto kao planer, samo što je planere vrlo lako izgubiti ili ostaviti kod kuće, a s mobitelom to sigurno nećemo napraviti. Osim toga i profesori mogu koristiti ovu aplikaciju kako bi najavili buduće ispite.

aplikacijeaplikacije za pisanje zadaćezadaća

Komentari

07.01.2016.

Jah jos samo ovo treb ,stvarate generaciju degenerika

07.01.2016.

Ne slazem se sa Piticom!
Ove aplikacije su dosta korisne,ipak,ovo je 21.vek,doba tehnologije..;)

07.01.2016.

Kaj ce vam photo math za kvadratnu jednadzbu zar su djeca toliki degnerici

Komentiraj i uključi se!

Za komentiranje moraš biti prijavljen na portal - prijavi se ili registriraj ako još nemaš korisnički račun

36.018
članova EKIPE

Postani i ti dio EKIPE! REGISTRIRAJ SE!