POKRENI TEMU!Dobrodošli u Sobicu, vaš kutak na portalu gdje možete sudjelovati u raspravama i temama vezanim uz filmove, ljubav, školu, modu, putovanja, mobitele i druge stvarčice. Možete postaviti svoju temu, saznati što misli ekipa...

Should i stay or should i go?

05.01.2022.2

Trodimenzionalna

Prije pola godine sam se doselila u Zg zbog veće ponude posla. Tu sam našla vrlo brzo posao i prilagodila se istom. Moj problem je što tu nikoga ne poznajem, radim većinom popodnevne na što mi ode pola dana (ako ne i cijeli) te poslije smjene stvarno nemam enegrije za traženje novih prijatelja. U svom gradu sam imala veliko društvo s kojim sam se stalno nalazila, svoja ritualna mjesta i jednostavno sam bila sretnija. Jedini minus je što nisam mogla pronaći posao. Tu sam jako usamljena, iz dana u dan sam sve depresivnija i uopće nemam kontakta sa svojim vršnjacima. Oko mene se nalaze stariji ljudi koji već imaju obitelj i djecu tako da na poslu stvarno nemam s kim se sprijateljiti do te mjere da možemo izlaziti van, ići na kave i slično.
Nedavno sam dobila opciju da se vratim nazad u svoj grad. Nebi imala posla nekih 2 3 mjeseca ali bi makar bila sretna. Dvoumim se jer nije mi baš svejedno odreći se plaće a opet s druge strane bojim se da ću poluditi ako ostanem tu još pola godine a kamo li više. Znam da je ovo velika odluka koju trebam donjeti sama a ne na osnovu nečijeg mišljenja ali me svejedno zanima što i kako bi vi postupili?

Komentari

zicerrr

zicerrr

05.01.2022.

zaradi dovoljno i onda se vrati kući ako ćeš za 2/3 mj imat tamo isto neku opciju. tvoje mentalno zdravlje je najbitnije. naravno, to sve vrijedi samo ako si stvarno uvjerena da baš ne možeš ostvarit prijateljstva tu..

Ing_rid

Ing_rid

05.01.2022.

Pa nezz...mos ostat radit i cut se sa svojim prijateljima preko videopoziva itd
...

Komentiraj i uključi se!

Za komentiranje moraš biti prijavljen na portal - prijavi se ili registriraj ako još nemaš korisnički račun

36.460
članova EKIPE

Postani i ti dio EKIPE! REGISTRIRAJ SE!