POKRENI TEMU!Dobrodošli u Sobicu, vaš kutak na portalu gdje možete sudjelovati u raspravama i temama vezanim uz filmove, ljubav, školu, modu, putovanja, mobitele i druge stvarčice. Možete postaviti svoju temu, saznati što misli ekipa...

Kako se postaviti

04.06.2021.4

Mooncake

Pokušat ću što kraće. Prošlo ljeto sam upoznao jednu curu koja mi se jako svidjela. Od nas nije ništa bilo na kraju jer je ona patila za svojim bivšim dečkom koji je kreten ali više manje svi su znali osim nje da mi se sviđa. Kako osjećaji nisu bili uzvraćeni zadovoljio sam se s tim da sam joj makar dobar prijatelj. Nakon ljeta ona se vratila u svoj grad i tu je sve stalo. U međuvremenu sam se ja pomirio s bivšom djevojkom koja je zahtjevala da određene cure maknem sa društvenih mreža , a ona je bila jedna od njih. Kad je to vidjela javila mi se, pozvala me na cugu kad opet navrati i pitala zašto sam ju izbrisao. Kukavički sam ju samo izignorirao i nisam joj više odgovorio. Neko vrijeme nakon toga, napio sam se s društvom i čestitao joj rođendan. Prije nego li je vidjela (bar se nadam) uklonio sam poruku. Ovo ljeto ćemo se vjerovatno vidjeti ako ništa barem ba poslu (radimo blizu jedno drugom) a i dijelimo zajedničko društvo. Iskreno ne znam kako bi se ponašao, imam problema sa anksioznosti i puca me panika kad se samo zamislim u nekim stresnim situacijama. Inače sam po prirodi sramežljiv, nisam nametljiv ali donekle imam samopouzdanja u pravom društvu. Stvarno me brine kako će sve to ispasti. Prošlo ljeto nije znala da mi se sviđa ali su gotovo svi oko nje to znali.

Kako da se ponašam? Ne želim glumiti što nisam ali ipak bi se htio malo uzdignuti od pozicije u kojoj sam sad?
Da li mislite da je pročitala tu poruku za rođendan? Uklonio sam ju za oboje ali ne znam da li postoji šansa da je obavijest ostala na zaključanom zaslonu.

Komentari

InspektorRex

InspektorRex

05.06.2021.

Ponašaj se normalno budi svoj, ponio si se bezobrazno prema njoj i kukavički kako si i sam priznao, nema ti šta bivša zapovjedat s kim ćeš ti se družit i koga ćeš imati za prijatelja, to je gušenje moraš imati malo svoju slobodu, kad se vidite sljedeći put iskreno joj se ispričaj za svoje ponašanje, i poradite na prijateljskom odnosu.

InspektorRex

InspektorRex

05.06.2021.

bivša je ljubomorna na tu curu zato ti je i rekla da je obrišeš uz još par nekih.

Ing_rid

Ing_rid

05.06.2021.

Ponasaj se normalno!

Apollo13

Apollo13

07.06.2021.

trebao bi imat dvostruki zivot. bit s obje u isto vrijeme,a da one to ne znaju. ovako samog sebe mucis. ja sam znao bit s 5 njih u isto vrijeme hehe

Komentiraj i uključi se!

Za komentiranje moraš biti prijavljen na portal - prijavi se ili registriraj ako još nemaš korisnički račun

Prati nas na Instagramu

35.093
članova EKIPE

Postani i ti dio EKIPE! REGISTRIRAJ SE!