3

Samo zato što su prestale izlaziti ili što su starije, ne znači i da su lošije. Ima toliko dobrih serija za mlade koje su izlazile prije 10 ili 20 godina, a koje možeš i danas gledati, bez da ti brzo postanu dosadne, jer iako stare, nisu staromodne.


Ovo su one serije čije ćeš sezone i epizode gutati. Iako imaju hrpetinu epizoda, odgledat ćeš ih toliko brzo da na kraju nećeš vjerovati da si već došla do kraja. Iako su sve ovo teen serije, jednako koliko su za mlade, toliko su i za one malo starije, što samo pokazuje koliko su dobre. Jedini problem sa starijim serijama je da ih nije uvijek lako za pronaći gdje se mogu gledati, ali uvijek se iskopa neki način. A koje su to serije koje su bile obožavane prije 20 godina, a jednako će biti dobre i dan danas? Pogledaj ih sve u nastavku.

Beverly Hills


Foto: Imdb / Screenshot

Glumce iz ove serije godinama kasnije viđaš u filmovima i serijama, a da ni ne znaš da je ovo bila serija koja ih je proslavila. Radnja prati grupicu tinejdžera, prijatelja, i njihove svakodnevne probleme, koji su skroz jednaki onima kakve i ti imaš, mlada osoba 30 godina kasnije. Kasnije je napravljen i remake ove serija, ali nikako nije za usporedbu s originalom.

serije90e godine2000eteen serijeserije za mladetinejdžerske serije

36.188
članova EKIPE

Postani i ti dio EKIPE! REGISTRIRAJ SE!