3

Toliko dobrih serija je izašlo od 2010. do danas, ali neke su više zapele za oko gledateljima i osvojile ih. Ako ne znaš koju seriju sljedeću gledati, ovdje možeš pronaći 10 prijedloga serija koje su ti možda promakle, a nisu trebale.


Svatko će imati svoje kriterije po kojima će odrediti koja mu je serija dobra, a koja ne, ali ovo su neke od onih o kojima se pričalo i o kojima se još uvijek priča i koje su osvojile hrpe i hrpe ljudi. Ove su serije koje su svaka svoje tematike, a zajedničko im je što su sve namijenjene za teen publiku. Pogledaj u nastavku koje su to serije i jesi li već sve odgledala ili neku tek trebaš staviti na svoju listu.


M.T.

2011 – Teen Wolf

Jedna malo drugačija teen serija, nešto drugačije tematike počela je izlaziti ove godine, a to je \'Teen Wolf\'. Ovo nije serija za svakoga, ali ljubitelji nadnaravnog i hororaste tematike u \'Teen Wolfu\' mogu naći svoju novu najdražu seriju. To su bile godine kada su serije i filmovi s vampirskom i vukodlak tematikom bile veliki hit, zbog čega ne čudi da je i ova to postala. Srednjoškolac i njegov prijatelj upadnu u nevolju i uslijed toga, on završi s ugrizom vukodlaka te i sam postaje jedan. Nakon toga, drame kao da se počnu samo lijepiti za njih dvoje.

serijateen serije2010novotop listanajbolje

36.210
članova EKIPE

Postani i ti dio EKIPE! REGISTRIRAJ SE!