0

Od trenutka kada je izašla prva sezona serije 'Riverdale' sada već davne 2017. godine, hrpa se ljudi navukla na nju. S vremenom je postala jedna od najpopularnijih teen serija. Kroz vrijeme, glumci su otkrili neke šokantne i zanimljive situacije iza scene, pogledaj u nastavku koje.

Što se događa iza scene dok se snimaju neke od naših najdražih serija? Glumci iz 'Riverdalea' su već puno puta pokazali da su jednako dobri prijatelji iza scene kako su i u seriji, ali koje su neke od tajni ili prekul i šokantnih informacija o seriji i glumcima koje rijetko tko zna? Donosimo ti ih čak 13 i damo se kladiti da ovo niste znali o svojoj omiljenoj seriji i njenim glumcima! Pogledaj ih sve u nastavku...

Foto: Imdb/ Twitter printscreen/ Instagram printscreen

M.T.

2.Madelaine Petsch se panično boji vode

Ova glumica ima panični strah od vode, što je vrlo zanimljivo s obzirom da je glumila i u sceni gdje se utapa. No, scena iz prve sezone, kada su Cheryl i Jason u čamcu na jezeru, tada je glumica dobila pravi napadaj panike. Kada je čitala scenarij, nadala se da će u ovoj sceni koristiti njenog dvojnika, ali ne – morala je ona. Nije ni pomoglo to što je trebala biti u čamcu s osobom koja nikada prije nije držala veslo u ruci.

riverdaleserijatajnesnimanjeiza sceneserijazanimljivosti

36.498
članova EKIPE

Postani i ti dio EKIPE! REGISTRIRAJ SE!