0

U moru novih i starih serija lako je izgubiti se. Ako tražiš ideju što dalje gledati, a ništa ti dobro ne pada na pamet, u ovih 15 prijedloga sigurno ima i nešto što će baš tebe oduševiti.

Najbolji način za ubiti vrijeme kada se nema ništa pametnije za raditi ili ti se ništa drugo ne da raditi je pogledati koju epizodu serije. Jedna od serija koju trenutno svi gledaju je Riverdale. Priča o tinejdžerima u jednom malom američkom gradiću koji se većinu svog vremena 'igraju' detektiva osvojila je gledatelje svih godina. Ono što možda ne znaš je da je ta serija zapravo snimljena po stripu nazvanom 'Archie'.
I nije jedina super serija koja je inspirirana stripom ili knjigom. Ako ti se sviđa Riverdale, jednako bi te tako mogla osvojiti i jedna od ovih 15 serija. Osim što ih sve povezuje činjenica da su nastale po knjizi ili stripu, sve su malo mračnije tematike.


Foto: Imdb
M.T.


Nastavi s listanjem i pronađi neku novu seriju koja će te oduševiti, a koju možeš početi gledati već danas...

Runaways

Ljubiteljima Marvela ova će se serija posebno svidjeti jer je snimljena po istoimenom Marvelovom stripu. I ovdje se radi o grupici tinejdžera koji su na opasnoj misiji. Ekipa prijatelja se ponovno okupi nakon što saznaju da su njihovi roditelj zapravo superzlikovci koji čuvaju mračnu tajnu. Ta tajna je posebno opasna jer može ugroziti sve ljude koji su im dragi i sav život kakav poznaju. Oni zato pobjegnu od kuće kako bi se iskupili za stvari koje rade njihovi roditelji i kako bi otkrili tajnu svojih korijena.

riverdaleserijeprijedlozimračneknjigastripsuperjunacitajnovitomisterija

36.185
članova EKIPE

Postani i ti dio EKIPE! REGISTRIRAJ SE!