0

Teen serije su zabavne za gledati bili još uvijek tinejdžeri ili ne. Navući će svakoga jer su simpatične i prije nego i shvatiš, pogledala si u par dana cijelu sezonu. To bi ti se posebno moglo dogoditi s ovih 9 – jer one su najbolje od najboljih po kritičarima.


Sve ove serije možda neće osvajati nagrade i biti najkvalitetnije serije koje ćeš pogledati, ali to su teen serije, nije im niti cilj da osvoje Emmy ili neku drugu wow nagradu. Tu su da nas zabave, da prenesu neku lijepu poruku i da pokrenu razgovor o nekim temama o kojima misle da bi trebalo više pričati. Idealne su za mlade i sve one koji se i dalje osjećaju mlado. Netflix se posljednjih godina pokazao kao pravo mjesto za potražiti nove sadržaje za gledanje, a ove njihove serije definitivno moraš staviti na listu i pogledati, jer neće te razočarati. Sve su dobile preko 90% pozitivnu ocjenu na stranici Rotten Tomatoes.

8.Stranger Things – 93% pozitivna ocjena


Foto: Imdb / Screenshot

Jedan od najvećih Netflixovih uspjeha. Priča o gradiću u kojem se događaju paranormalne stvari oduševila je mnoge, ali očito ne dovoljno kada je tako daleko na listi. Svejedno, ima jako dobru ocjenu i veliki uspjeh.

teen serijenetflix serijenajbolje ocijenjene serijelista serija

36.498
članova EKIPE

Postani i ti dio EKIPE! REGISTRIRAJ SE!