0

Redatelj: Judd Apatow
Scenarij: Judd Apatow
Producent: Judd Apatow, Shauna Robertson, Clayton Townsend
Uloge: Seth Rogen, Katherine Heigl, Paul Rudd, Leslie Mann
Trajanje: 129 min
Žanr: romantična komedija


Scenarist, redatelj i producent Judd Apatow stekao je značajan ugled tijekom posljednjih dvadesetak godina komedijama u kojima su stvarna iskustva prikazana iz urnebesno komičnog kuta. Radi se, dakle, o smiješnim, iskrenim i toplim filmovima.

Njegov je talent došao do punog izražaja u komediji Junfer u četrdesetoj u kojoj je glumio tada još relativno nepoznati Steve Carell i koju je Američki filmski institut uključio među 10 najboljih komedija. Tvorac kultnih serija "Freaks and Geeks" i "Undeclared" okružio se brojnim talentiranim glumcima. Jedan od njih je i Seth Rogen (Junfer u četrdesetoj) koji je Apatowa nadahnuo za stvaranje lika Bena Stonea, besciljnog besposličara koji potpuno neočekivano završi u krevetu s predivnom djevojkom koja mu je čista suprotnost. Baš se ovog puta zalomilo i ona zatrudni.

U filmu "Zalomilo se" redatelj se na komičan način pozabavio osjetljivim pitanjem ljubavi i braka. Katherine Heigl ("Uvod u anatomiju") glumi Alison Scott, ambicioznu, zgodnu novinarku koja u baru upoznaje Bena koji živi s četvoricom prijatelja životom neženje u oronuloj kući i zabavlja se stvaranjem polu-pornografske web stranice s prizorima golišavih hollywoodskih zvijezda na kojem bi se sva petorica mogla obogatiti - ako je jednog dana pokrenu.

Alison i Ben, potpuno pijani, završe u krevetu i nakon toga krenu svatko svojim putem. Tu je trebao biti kraj priče. Ipak, nakon nekoliko tjedana Alison nazove Bena i priopći mu da je trudna i da namjerava zadržati dijete. Ben se odjednom nalazi na prekretnici – hoće li pobjeći glavom bez obzira ili pokušati preuzeti ulogu budućeg oca?

Zamislite neočekivanu trudnoću dvoje ljudi, Alison i Bena, koji bi radije da se nikad nisu sreli, ubacite njenu sestru Debbie koja stalno negoduje, Debbinog muža, papučara Petea, njihovu djecu Sadie i Charlotte i četvoricu Benovih cimera koje apsolutno ništa u životu ne muči i dobili ste jedinstveni recept Judda Apatowa za disfunkcionalnost i komičnost – film "Zalomilo se".

zalomilo sefilmkomedijaSeth RogenKatherine HeiglPaul RuddLeslie Mann

36.470
članova EKIPE

Postani i ti dio EKIPE! REGISTRIRAJ SE!