1

IZVORNO IME: Kingsman: Secret service
REDATELJ: Matthew Vaughin   
ŽANR: akcija, avantura, komedija
ULOGE: Colin Firth, Samuel L. Jackson, Taron Egerton
TRAJANJE FILMA: 129 minuta 


Kada otac petogodišnjeg djeteta žrtvuje život na dužnosti tijekom tajne vojne operacije, njegova obitelj dobiva telefonski broj koji mogu zvati samo jednom u slučaju kad im je potrebna pomoć. Sedamnaest godina kasnije Eggsy (Taron Egerton) je nezaposlen i životari u majčinom stanu. Nakon što ga uhapse zbog krađe automobila, Eggsy će iskoristiti broj kako bi se izvukao iz zatvora, a spasit će ga Harry Hart (Colin Firth), lukavi špijun koji njegovom ocu duguje život. 


Razočaran time kako Eggsy živi, Hart je s druge strane impresioniran njegovim sposobnostima pa će mu dati priliku da promijeni život i proba naći mjesto u supertajnoj obavještajnoj službi Kingsman. Eggsy mora proći velik broj teških testova, a cijelo vrijeme tu je i psihološka borba s osjećajem manje vrijednosti, jer njegovi su konkurenti dobro obrazovani, uglađeni i imaju dobre veze. 


Harry istovremeno pokušava razriješiti tajnu misterioznog nestanka nekolicine uglednih akademika, znanstvenika i ljudi iz svijeta zabave i ući u trag osobi za koju smatra da je odgovorna, a to je Richmond Valentine (Samuel L Jakson), milijarder i tehnološki genij te poremećeni aktivist koji namjerava spasiti svijet na način koji će značiti opće uništenje. Eggsy će uz Hartovu pomoć postati pravi špijun, a saznat ćemo hoće li uspjeti postati član organizacije Kingsman i spasiti svijet. PR članak

Komentari

16.02.2015.

jedva cekam :D

Komentiraj i uključi se!

Za komentiranje moraš biti prijavljen na portal - prijavi se ili registriraj ako još nemaš korisnički račun

Prati nas na Instagramu

34.470
članova EKIPE

Postani i ti dio EKIPE! REGISTRIRAJ SE!