6

Na programu RTL televizije sinoć je prikazana 6. emisija showa Hrvatska traži zvijezdu, nakon koje smo doznali imena svih kandidata koji su prošli u Top 100.

Maštoviti kandidati su za prolaz u sljedeću fazu natjecanja pokušali na razne načine pridobiti Tonija, Anđu i Foxa - jedan je naučio turski, drugi je pjevao 'Lijepu našu', a treći je pjevao crkvene pjesme. Na njihovu žalost - nisu prošli.

Renata Ovčariček, zanimljiva djevojka koja voli kožu i bisere otpjevala je pjesmu Anđe Marić „Srebrni“, a Anđa ju je pustila u Top 100 zaključivši da pjeva bolje od nje.

Helena Hunčaga otpjevala je „Hello“ od Beyonce te je svojom izvedbom oduševila žiri.Osim Helene, veći dio žirija, točnije Anđu i Foxa, oduševio je Leo Mahović, koji je na gitari izveo hitove Bona Jovija i Toše Proeskog. Toni nije bio oduševljen Leovom izvedbom, ali je ipak prošao dalje.
Tomislav Juroš prvi je kandidat koji je otpjevao narodnjak i prošao u Top 100. Otpjevao je pjesmu Šabana Šaulića „Dva galeba bijela“, kao i pjesmu Toše Proeskog „Zajdi, zajdi“.Matea Ajtić je Anđi bila jako simpatična, pa ju je i žiri pustio dalje. Otpjevala je pjesmu „Dio tebe“.Bilo je i onih koji su nasmijali žiri i cijelu Hrvatsku svojim izvedbama.

Petar Novak iz Marije Bistrice otpjevao je turske hitove.Leon Čečura je zapravo došao otplesati na hit „Single ladies“ pjevačice Beyonce.Matija Huđek počeo je sa pjesmom „Cesarica“ Olivera Dragojevića, a završio pjevajući hrvatsku himnu. Žiri mu je preporučio da pjeva himne na stadionima.Idući tjedan na rasporedu je audicija u Varaždinu. Kandidati koju su prošli prvu fazu natjecanja borit će se za ulazak među 16 najboljih, a nakon toga kreću emisije uživo.

htzhrvatska traži zvijezduaudicijahtz kandidati

36.470
članova EKIPE

Postani i ti dio EKIPE! REGISTRIRAJ SE!